Keystone logo
Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Introduksjon

IEC ble grunnlagt i 2011 av Dr. Mario Vaupel - en forretningsleder med over 20 års erfaring.

Våre mål

Profesjonelt og entusiastisk fortsetter IEC-staben og dets tilknyttede partnere å fremme to utfordrende mål : 1. For det første for å styrke den kreative rollen til ansatte og ledere via innovative og overføringsorienterte utviklingsprogrammer . 2. For det andre, å fremme bevissthet og kompetanse hos ansatte og ledere for å håndtere økonomiske, sosiale og økologiske utfordringer. For å nå disse målene er den påkrevde profilen til IEC -personalet og dets tilknyttede partnere ekstremt høy. Personalet i IEC er ikke bare spesialisert på programstyring, men har også erfaring innen tekniske og metodiske kompetanseområder. Denne høye profilen garanterer implementeringen av programmene basert på oppdatert kunnskap , fremtidsrettet teknologi og effektorientert metodikk .

Veiledende prinsipp

Med innovative og overføringsorienterte studier så vel som sertifikatprogrammer, styrker Institute of Executive Capabilities (IEC) evnen til ansatte og ledere til å håndtere økende ytelseskrav basert på fremtidsrettet kompetanse, tankesett og praksis. Alle programmer som tilbys av IEC er styrt av ideen om å styrke den kreative rollen til ansatte og ledere, og spesielt deres økonomiske, sosiale og økologiske ansvar.

Steinbeis -stiftelsen

Steinbeis Foundation er en institusjon som fremmer overføring av teknologi og kunnskap mellom universiteter og industrien. Stiftelsen ble oppkalt etter Ferdinand von Steinbeis (1807-1893)-en økonomisk politiker fra Baden-Württemberg, som etablerte grunnlaget for det doble utdanningssystemet i mellomstore bedrifter.

Steinbeis -nettverket

Steinbeis -nettverket består av rundt 750 spesialister Steinbeis overføringssentre, konsulentsentre, forskningssentre, overføringsinstitutter og aksjeselskaper i Tyskland og over hele verden.

Steder

  • Steinbeis-Hochschule Institute of Executive Capabilities (IEC) Ernst-Augustin-Str. 15 12489 Berlin, 12489, Berlin

Spørsmål