Keystone logo
Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Introduksjon

Velkommen til SUNY Sullivan, en omfattende community college i SUNY (State University of New York)-systemet. Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å forberede deg på fremtiden enten du får din første jobb, flytter til en fireårig høyskole eller universitet, eller forbedrer dine personlige og profesjonelle ferdigheter.

Vårt oppdrag

SUNY Sullivan tilbyr programmer og ressurser som utdanner, inspirerer og styrker studenter og det bredere samfunnet. Gjennom fremragende undervisning og læring forbereder vi studentene på en mangfoldig og sammenkoblet verden, og vi støtter positiv økonomisk og sosial endring i Sullivan County og utover. Vi modellerer bærekraftige handlinger og fremmer sosialt, miljømessig og økonomisk ansvarlig medborgerskap gjennom en overordnet kultur for fortreffelighet.

Campusen vår

Vår landlige, 405 mål store campus ligger i de naturskjønne Catskill-fjellene mindre enn to timer fra New York City og Albany. Den har en serie på ni sammenkoblede bygninger pluss Paul Gerry Fieldhouse. Campusbygningene våre, inkludert Seelig Theatre som ligger i sentrum av komplekset, ble designet av arkitektfirmaet Edward Durell Stone & Associates. Stone var kjent for sitt arbeid på Museum of Modern Art og Radio City Music Hall i New York City, samt John F. Kennedy Center for Performing Arts i Washington, DC, blant andre offentlige bygninger og rom. Lazarus I. Levine Residence Hall og EcoGreen Townhouses, som begge ligger bare noen skritt fra campus, gir boliger til nesten 400 studenter.

Våre studenter (fra høsten 2019)

Det var 1 628 studenter (781 på heltid og 847 på deltid) påmeldt ved høgskolen, som representerte en demografisk mangfoldig gruppe individer.

Vår akkreditering

SUNY Sullivan er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education lokalisert på 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Læreplanene våre er godkjent av State University of New York og New York State Department of Education. Alle læreplaner er godkjent for opplæring av veteraner i henhold til relevante offentlige lover, og høgskolen er godkjent av US Citizenship and Immigration Services, et byrå ved US Department of Homeland Security, for oppmøte av utenlandske studenter. Akkrediterings- og lisensieringsdokumenter kan gjennomgås online eller gjennom kontoret til visepresidenten for akademiske og studentsaker.

Våre forretningsprogrammer er nasjonalt akkreditert av Association of Collegiate Business Schools and Programs for å tilby sine forretningsprogrammer som kulminerer i associate of science og associate of anvendte science-grader.

Sykepleiepensumet er akkreditert av og registrert hos New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.

Bærekraftig Sullivan

Bærekraft er kjernen i det vi gjør hos SUNY Sullivan. Vår forpliktelse til miljømessig og sosialt ansvar informerer alt fra campusdriften til læreplanen vår.

Vi har inkorporert bærekraftig praksis i campusvirksomheten vår i mange år, inkludert et geotermisk system for å varme og kjøle ned bygningene våre og, mer nylig, installasjon av en 3 kW solcellepanel og 2,5 kW vindturbin for praktisk opplæring i fornybar energi. I 2015 inngikk SUNY Sullivan en kraftkjøpsavtale med Sullivan Solar Garden, LLC som inkluderte installasjonen av en ni mål stor, 2,15 MW (7056 PV-modul) solcellegård på campus.

SUNY Sullivan-studenter hjalp til med å installere et grønt tak på campus som bidro til å redusere kostnadene for oppvarming og kjøling, og studentene våre samler inn og komposterer over 3000 pund matrester hvert år ved å bruke et kompostområde med tvungen luft på campus. Vi har lagt til vannflaskefyllingsstasjoner, lavstrømsrørleggerarbeid og ettermontert belysnings- og bygningsautomatiseringssystemene våre for å forbedre energieffektiviteten vår, og installert utvendig solcellebelysning for å lyse opp en gangsti som fører til baseballbanen vår. Vi har en organisk felleshage og bygget et hageskur med halmballer – et initiativ tatt av vårt Honours Program og Green Building Maintenance and Management-student. Noe av maten som dyrkes i hagen vår brukes av serveringstjenester på campus, noe som fremmer Chartwells' mange bærekraftsinitiativer ytterligere. Vi oppdaterer kontinuerlig vår klimagassutslippsinventar og implementerer strategier for avfallsreduksjon, og oppdaterer våre innkjøpspolicyer for bedre å reflektere vår forpliktelse til bærekraft.

Disse og andre tiltak bidrar til å redusere energikostnadene våre, gjøre anleggene våre mer effektive og minimere vår innvirkning på miljøet. Vår forpliktelse til bærekraft slutter imidlertid ikke der.

SUNY Sullivan er raskt i ferd med å bli ledende innen bærekraftsutdanning. Våre kurs i Green Building Maintenance and Management og Sustainability Studies legger grunnlaget for en ny "grønn-krage" arbeidsstyrke. Vårt miljøvitenskapelige program tilbyr en vitenskapsbasert tilnærming til å takle dagens komplekse økologiske problemer. Vi har til og med ikke-kredittbaserte workshops og kurs for å utvide dine personlige eller profesjonelle bærekraftsrelaterte ferdigheter.

Steder

  • Loch Sheldrake

    112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759, , Loch Sheldrake

Spørsmål