Keystone logo
Summer at Smith College

Summer at Smith College

Summer at Smith College

Introduksjon

Summer Precollege-programmer ved Smith College tilbyr intellektuelt stimulerende og unike muligheter for unge kvinner på videregående skole som ønsker å forfølge sine akademiske interesser i klasserommet og utover. Hvert år tilbyr disse programmene mer enn 200 unge kvinner friheten til å utforske utfordrende og spennende emner, styrke deres høyskolesøknader og prøve Smiths bachelorerfaring mens de bor og studerer med andre motiverte og ambisiøse studenter fra hele verden. Smith ønsker velkommen til disse programmene unge kvinner fra mange nasjonaliteter og ulike rasemessige og sosioøkonomiske bakgrunner som sammen danner et ekstraordinært intellektuelt fellesskap. Læringsmiljøet er praktisk, samarbeidende, utforskende, utfordrende og rikt på rollemodeller. Smith-fakultetets medlemmer tilbyr personlig oppmerksomhet i klasserommet mens de oppmuntrer studentenes interesser og lidenskaper og hjelper dem med å utvikle nye akademiske ferdigheter. Studentene tar kurs og workshops gjennom hver dag og kan velge mellom en rekke organiserte kulturelle, sosiale, atletiske og kunstneriske aktiviteter om natten og i helgene. Her blir unge kvinner tatt på alvor og inspirert til å utmerke seg – som lærde, vitenskapsmenn, forfattere, forskere og ledere.

For internasjonale studenter

Smith College Precollege Programs ønsker internasjonale studenter velkommen hvert år fra hele verden til våre programmer. Du vil oppdage at de små klassene våre, som ligner på bachelorerfaringen ved Smith, tilbyr eksepsjonell læring i et miljø der kvinner blir tatt på alvor og inspirert til å utmerke seg som ledere. Smith ligger i den nordøstlige regionen av USA, et område med noen av de høyeste konsentrasjonene av internasjonale studenter hvor som helst i landet.

Livet på Smith

En stor del av opplevelsen din vil være å få en ekte følelse av collegeliv og selvstendig liv. Fordyp deg i en campus-setting som vil inspirere deg, med den ekstra fordelen av omsorgsfull veiledning og veiledning fra en boligdirektør og praktikanter.

Lev og spis på campus

Nyt et rom i et av Smiths vakre hus, hver med en stue som fungerer som en flott hjemmebase. Studenter bor i husene Talbot, Lamont, Gillett og Northrop. Smith-hus har enkelt- og dobbeltrom, og de fleste deltakerne vil ha en romkamerat.

Hvert hus har sin egen spisesal, og Smiths mat er deilig og næringsrik. Tre måltider om dagen tilbys. Personalet på Dining Services tilbyr glutenfrie, vegetariske og veganske dietter. De jobber også med deltakere som har andre kostholdsbegrensninger.

En typisk dag

Klassene går fra 9.00 til 16.00. Etter det kan du bruke alle campusfasilitetene (Smith har to gymsaler, et innendørsbasseng, innendørs og utendørs bane og tennisfasiliteter, squashbaner, dansestudio, krokettbane og et treningssenter Smith er også hjemsted for et anerkjent kunstmuseum, en prisvinnende botanisk hage og drivhus), og dra på ekskursjoner som er inkludert som en del av undervisningen (musikk, teater) på ettermiddager, kvelder og helger. Det er alltid en organisert aktivitet å være med på – eller du kan tilbringe tid med vennene dine fra programmet. Hvert program tilbyr noen av sine egne aktiviteter utenfor klasserommet, men vi planlegger også aktiviteter som alle elever ønsker å delta i. Det er også valgfrie utflukter, som krever en egen avgift.

KONTAKT

Kontor for sommerprogrammer

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Faks: 413-585-4344

Steder

Steder
 • Northampton

  10 Elm Street, 01063, Northampton

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Programmer

Institusjonen tilbyr også:

Spørsmål