Keystone logo
Sunway University Diplom i digitalt kreativt innhold
Sunway University

Diplom i digitalt kreativt innhold

Shah Alam, Malaysia

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 13 148 *

På universitetsområdet

* estimerte totale avgifter

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Sunway College, det første i sitt slag i Malaysia, ledet an med å tilby et digitalt kreativt innholdsprogram som integrerer områder innen kommunikasjonsmediestudier, multimedia og digitalt kreativt innhold.

Inntak

januar, april og august

Varighet

2 år

Vurderinger og eksamener

Kombinasjon av eksamen og kurs

Progresjon Pathway

191528_diploma-in-digital-creative-content.jpg

Hvorfor studere her?

Holistisk utdanning

Det amerikanske utdanningssystemet er et av de mest fleksible i verden, og tilbyr studentene ubegrensede valg av kurs og fokuserer på en allsidig læringsopplevelse. Ved å ta i bruk den amerikanske liberale kunst-tilnærmingen om inkluderende, bransjerelevans og fleksibilitet, har Sunway ADTP en sterk merittliste med å produsere godt avrundede studenter utstyrt for amerikansk høyere læring.

Sømløs overføring til amerikanske universiteter

Vi engasjerer professorer fra amerikanske universiteter til å levere deler av vårt akademiske innhold. Hvert år besøker mer enn 100 amerikanske universiteter Sunway University og gir en verdifull mulighet for studenter til å engasjere seg med og søke råd fra opptaksrådgivere. Vi er også vert for representanter fra Western Michigan University (WMU) på campus som tilbyr rådgivningstjenester til studenter som går over til WMU.

Akademisk mentorskap og støtte

Hver ADTP-student får tildelt en akademisk rådgiver som vil gi faglig veiledning og støtte. Vårt student-foreleser-engasjement er høyt og strekker seg over og utover klasserommet. Én av fire av våre forelesere mottar konsekvent "utmerket undervisning"-priser.

Ekstrafaglig fordel

Hvert semester deltar våre studenter i aktiviteter utenfor klassen, f.eks drive prosjekter og veldedighetsprogrammer som en del av sine oppdrag, frivillig arbeid i kulturelle forestillinger, eller delta på internasjonale konferanser. Vi feirer helligdager som Martin Luther King, Jr. Day, Independence Day og Thanksgiving.

Universitetsplasseringsveiledning

Vi gjennomfører workshops om alle aspekter av overføringsprosessen - fra å velge passende universiteter og forberede søknader til overgang til utlandet. Våre "Freshman-seminarer" utstyrer studentene med ferdigheter for å lykkes som førsteårsstudent. Vårt plasseringsteam støtter kontinuerlig studentene til å gå over til høyskoler som passer best. Vi mottar studenter i utlandet fra amerikanske og ikke-amerikanske universiteter hvert år, hvorav mange er våre alumni for sommersemestere. På toppen av våre sommersemesterfagtilbud støtter vi våre alumni ved å gi henvisninger, tilby proctoring-tjenester og tilby praksismuligheter.

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Stiftelsesdiplom i kunst, design og mediepraksis
    • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • UAL Art and Design Foundation Diploma
    • Edinburgh, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland