Keystone logo
SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

Introduksjon

Clinton Community College, en medlem av staten University of New York, ligger på Bluff Point, ca 4 miles sør for Plattsburgh, på skogkledde høyder med utsikt over Lake Champlain.

Clinton Community College (CCC) spiller en unik rolle i lokalsamfunnet og i staten ved å tilby tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter tilgang til en rekke utdanningsprogrammer undervist av et svært dedikert fakultet. Mange CCC-studenter deltok i to år, tjene en grad eller sertifikat, og deretter overføre til et fireårig universitet. Andre studenter uteksaminerer og går direkte inn i arbeidsstyrken eller deltar i CCC i en kort periode for å møte et bestemt pedagogisk behov. Høsten 2015 innførte Clinton Community College ca. 2400 heltids- og deltidsstudenter.

Mens høgskolen har det moderne utstyret og fasilitetene som er nødvendige for moderne pedagogiske behov, har dens særegne arkitektur og spektakulære naturinnstilling antydet på viktige tidspunkter. Faktisk har Bluff Point- lokaliteten vært scenen for noen av de viktigste hendelsene i grunnleggelsen av den amerikanske republikken og dens tradisjon. Det er passende at et område som er så vakkert vakkert og så mye en del av den tidlige utviklingen av USA , opprettholdes for offentlig bruk og nytelse.

Bluff Point tilhører innbyggerne i Clinton County, som nå deler den fantastiske naturen og følelsen av historie, som en gang var reservert for bare noen få.

Oppdraget

Oppdraget til Clinton Community College er å gi pedagogiske muligheter i et inkluderende og trygt miljø som gir enkeltpersoner mulighet til å skape egne veier til personlig og profesjonell vekst.

Visjonerklæring

Som et resultat av vår innsats i Clinton County og North Country, hjelper Clinton Community College studenter med å øke akademiske, økonomiske, teknologiske og kulturelle skillelinjer, delta i lokale og globale samfunn og forbedre livet på praktiske og visjonære måter.

Steder

Steder
  • Plattsburgh

    136 Clinton Point Drive, 12901, Plattsburgh

    Spørsmål