Keystone logo
SupBiotech Paris

SupBiotech Paris

SupBiotech Paris

Introduksjon

Sup'Biotech er en privat bioteknologisk ingeniørskole som ligger i Paris storbyområde. Sup'Biotech-studenter gjør ingeniør- og vitenskapskurs, inkludert forelesninger, laboratoriearbeid og langsiktige kreative prosjekter. I motsetning til mange andre STEM-orienterte skoler, legger Sup'Biotech også vekt på bransjekunnskap og tilbyr en virkelig preprofessionell læreplan. Sup'Biotechs kandidater blir rekruttert av toppfirmaer i bioteknologisektoren som L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé og utallige andre. Nesten alle Sup'Biotech -kandidater får jobb eller går videre til høyere studier, og Sup'Biotechs unike blanding av vitenskap og lederegenskaper er ekstremt verdifull for arbeidsgivere av alle slag.

Vi tilbyr studenter, studenter, utlandsstudier og sommerprogrammer for internasjonale studenter. Elevene kan begynne på år 1, 2, 3, 4 eller 5; første og andre årskurs undervises enten på engelsk eller på fransk, mens det tredje, fjerde og femte året gjennomføres på engelsk. Nyutdannede får rask tilgang til ledende stillinger både i Frankrike og i utlandet på områder som helse og farmasi, innovasjon innen matforedling, kosmetikk, bioinformatikk eller miljø. Programmet er konstruert rundt modellen av French Schools of Engineering akkreditert av CTI: Foundation -syklusen (2 år), etterfulgt av Engineering -syklusen (3 år).

Sup'Biotechs læreplan er en tverrfaglig balanse mellom vitenskap og ingeniørkurs (forelesninger, praktisk laboratoriearbeid og prosjekter), ledelse, industriell kunnskap. Studentene våre lærer også om de innenlandske og internasjonale bioteknologiske markedene. Sup'Biotechs professorer kommer fra forskjellige opplærings- og utdanningsbakgrunner, for eksempel universiteter, forskningssentre og industri. Engelsk brukes gjennom hele programmet; våre kandidatkurs blir undervist på engelsk, og klasser er utelukkende tilgjengelig på engelsk fra og med tredje år. Sup'Biotechs studenter er forberedt på et bredt spekter av ansvarsområder i ulike bioteknologi og internasjonale selskaper, som jobber innen områder som helse, kosmetikk, miljø, legemidler og landbruksvirksomhet.

Som nevnt ovenfor inkluderer Sup'Biotechs femårige program to studieprogrammer som samsvarer med de nye europeiske standardene. Vårt treårige bachelorprogram leder til en bachelorgrad fra Sup'Biotech. I vårt utdanningsprogram velger studentene et alternativ som forskning og utvikling, produksjon eller salg og markedsføring. Etter fullføring av vårt toårige kandidatprogram får studentene et ingeniørvitenskap i bioteknologi, tilsvarende en mastergrad.

MERK:

Sup'Biotech har ikke stipend tilgjengelig.

Vi støtter imidlertid alle søknader om offentlige stipend som studentene våre ønsker å sende til den franske regjeringen eller veldedige institusjoner.

Stipend og finansiering

MERK:

Sup'Biotech har ikke stipend tilgjengelig.

Imidlertid støtter vi gjerne alle søknader om offentlige stipender som våre studenter ønsker å sende inn til den franske regjeringen eller veldedige institusjoner.

Steder

  • Paris, Frankrike

Spørsmål