Keystone logo
Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Introduksjon

En leder i høyere utdanning

Siden 1966 har Tallahassee Community College tilbudt høy kvalitet etter videregående opplæring for innbyggerne i Leon, Gadsden og Wakulla fylker, sammen med studenter fra hele staten, nasjonalt og i utlandet. Vi er konsekvent rangert som en av de beste fellesskolene i nasjonen. Vår visjon er å bli anerkjent som ditt valgskole.

TCC etter tallene

  • 37k - TCC registrerer mer enn 37.000 kreditt- og ikkekredittstudenter hvert år

  • 24: 1 - TCC opprettholder en student til fakultetforhold på 24 til 1

  • 77% - 77 prosent av TCC-kandidatene overfører til en 4-årig institusjon etter eksamen

Excellence in Education

På TCC tilbyr vi over 70 ulike grad- og sertifikatprogrammer som omfatter en rekke felt fra bedriftsledelse til ingeniørarbeid, fra sykepleie til rettshåndhevelse. Våre Associate of Arts (AA) grad for overføring til et statlig universitet tilbyr også flere spor for de som ønsker å forfølge en bachelorgrad eller høyere. Utforsk alle alternativene dine og snakk med rådgiveren for å se hvilken som passer best for deg.

68905_Clipboard03.jpg

Alle er velkomne

TCC representerer en mangfoldig student kropp og bekrefter veksten og suksessen til våre studenter gjennom akademikere, involvering i ledelse, kunst og mer. Vi gleder oss studenter fra alle samfunnslag og gir dem muligheten til å styrke seg selv og deres samfunn.

Møt deg hvor du er

Fra hovedcampus til våre landsspesifikke institutter til satellittsentrene er vi stolte av å betjene samfunnet vårt på hvert av våre syv steder i hele vårt distrikt i tre fylkeskommuner. Det er alltid et sted nær hjemmet, arbeidet og overalt i mellom.

Et ideelt sted å leve og lære

Hvert semester velger tusenvis av studenter Tallahassee som neste trinn i utdanningsreisen. Hjem til TCC, en av de beste fellesskolene i nasjonen, og to store universiteter - Florida State University og Florida A

Steder

  • Tallahassee

    444 Appleyard Drive, , Tallahassee

Spørsmål