Keystone logo
Temple College

Temple College

Temple College

Introduksjon

Temple College er en omfattende community college som tilbyr en rekke utdanningsmuligheter. Temple College har hatt et utmerket akademisk rykte i mer enn 90 år, er nasjonalt anerkjent for fortreffelighet i sine programmer fra visuell og scenekunst til konkurransedyktig friidrett, og har blitt en av statens fremste institusjoner for utdannelse av helsepersonell. Fakultetet og personalet er forpliktet til å gi eksepsjonell kvalitetsinstruksjon.

Temple College er vennlig, praktisk og økonomisk for studenter som bor i Central Texas. Både dag- og kveldskurs er tilgjengelig på Temple campus, og klasser er også tilgjengelig i Hutto og Taylor. Online klasser gir muligheten til å lære når som helst eller hvor som helst, 24/7. College-opplevelsen forbedres av ulike studenttjenester, alt fra åpne datalaboratorier og online veiledning til den nyeste teknologien i klasserommet og personlig oppmerksomhet fra fakultetet og personalet. Andre berikelsesmuligheter gis gjennom studentorganisasjoner og aktiviteter, kulturelle og atletiske begivenheter, fora og workshops.

Å delta på Temple College er en utmerket måte å tilpasse seg college-livet før du går over til et fireårig universitet eller å spare penger på de to første årene på college. Alle kurs i kjerneplanen overføres til offentlige fireårige høyskoler i Texas. Temple College også artikulasjonsavtaler med lokale private høyskoler som Baylor University eller University of Mary Hardin-Baylor for å sikre at studiepoeng overføres. Et partnerskap med Texas A&M University-Central Texas gjør det mulig for studenter å tjene en grad i musikk mens de tar de fleste av Temple sine klasser.

Enten studenter leter etter et sertifikat, en Associate of Arts (AA) eller Associate of Science (AS) eller en Associate of Applied Science (AAS) grad, eller hvis de trenger å få noen etterutdanningsenheter (CEUer), Temple College tilbyr programmer av høy kvalitet for å dekke disse behovene.

Steder

Steder
  • South 1st Street,2600, 76504, Temple

  • North Main Street,516, 76574, Taylor

  • Hutto, USA

Spørsmål