Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

Introduksjon

Profesjonell kokk

Akkreditert av Thai Ministry of Education

Vi er i Bangkok, hovedstaden for thailandsk kulinarisk matlaging og hjemmet til verdensberømte thailandske retter. Hvem vil vite Thai matlaging bedre enn vår Thai Culinary School i Bangkok, og hvor vil du gå til riktig lære Thai matlaging? Vi er en profesjonell Thai Cooking Class i Bangkok. Kom og lær oss med autentisk Thai, Pan-asiatisk og vestlig matlaging med ferske ingredienser og profesjonelle oppskrifter på engelsk.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Denne Bangkok Chef School og dets instruktører er viet til å hjelpe hver kok student å oppnå de høyeste kulinariske ferdigheter som er mulig. All opplæring er utformet for å skape en vellykket arbeidsetikk og å utvikle tillit til å jobbe i et kommersielt kjøkken. Profesjonell kokkutdanning i Bangkok består av klasseromsarbeid, intensiv fritidstrening og valgfrie praktikplasser på thailandske hoteller / feriesteder.

Det legges vekt på å oppnå autentiske smaker og aromaer sammen med profesjonell presentasjon. Alle rettene må smake riktig, lukt høyre og se til høyre. Dette er vår GARANTI til deg!

Lær thai

Den beste delen er i Bangkok, du kan lære enten thailandsk matlaging, pan-asiatisk matlaging, eller vestlig matlaging. Det thailandske matlagingsprogrammet er 6 uker og akkreditert av Thai Ministry of Education. Pan-asiatiske og vestlige matlagingsprogrammer er både 7 uker, intensive og profesjonelle. Lær hvordan du behersker thailandske, kinesiske, japanske og vestlige profesjonelle retter. Lær alt om Forretter, Supper, Salater, Curry Pastes, Stir Fries, Steamed, Grillet, Dypfryst, desserter, urte drikker, gatemat, ... ELLER lære det grunnleggende av vestlig matlaging i vår vestlige grunnleggende kulinariske kurs.

Kom og lær med oss. Tre store treningsprogrammer er tilgjengelige:

  1. KULTURLÆGGING - Lær pan-asiatisk mat eller vestlig matlaging, grunnleggende kulinarisk trening, arbeid på hotell / resort som betalt intern, og la oss hjelpe deg med å finne en god betalende jobb på et cruiseskip eller i en F

  1. PROFESSIONAL THAI CULINARY TRAINING-Lær 80 profesjonelle thailandske retter grundig over 6 uker med intensiv matlaging, matlaging og matlaging.

  1. Utvekslingsstudent - Kom til Thailand, lær thailandsk mat og kultur, motta høyskolepoeng. Overnattingssteder inkludert i dette programmet.

  1. GRUNNLEGGENDE KUNSKAPSFARING - Lær viktige grunnleggende kulinariske ferdigheter som knivkompetanse, HACCP-trening, matkostnad, målinger, ... i 2 intensive uker.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

VÅRT OPPDRAG

Thai Chef School er forpliktet til å lette studentopplæring og karriereutvikling. Vi streber etter å gi et profesjonelt og dynamisk læringsmiljø, samtidig som studentene får muligheten til å bli morgendagens kulinariske ledere. Vårt mål er å hjelpe mat og drikkearbeidere i å forfølge sine kulinariske drømmer ved å tilby akkreditert karriereopplæring sammen med stillingshjelp.

Vår skole campus er i Bangkok, den kulturelle og kulinariske hovedstaden i Thailand. Å være rangert # 6 i verdens popularitet, er Thai Cuisine kjent for sin smak og helse aspekter. Vi vet hvor gode thailandske retter skal smake, for vi er lokalisert i Thailand. Vi lærer autentisk thailandsk matlaging, ikke fusjon. Og for de som er interessert i å lære vestlig (europeisk) matlaging, ikke et problem. Bare bli med på vår vestlige grunnleggende kulinske kurs. Vårt campus ligger beleilig til rett ved Sukhumvit Road, 2 kvartaler fra BTS On Nut, rett under Tom N Toms Coffee Shop i Phyll Community Center. Klasser gjennomføres i nye profesjonelle klasserom av engelsktalende thailandske kokker.

VÅRE CHEFS:

Skole kokker er høyt trente engelsktalende thailandske statsborgere. Alle har erfaring med å jobbe i thailandske og vestlige restauranter lokalt og internasjonalt og har hatt mange års erfaring med matlaging på ulike skoler.

VÅRE MÅL:

Vårt grunnmål er å lære studenter autentisk smake på thailandske og vestlige retter, samtidig som vi setter opp et arbeidsmessig og faglig kompetanse i våre kandidater. Vi abonnerer på ideen om at man lærer best ved å gjøre; derfor er klassene helt praktiske. Og dette er akkurat hva våre studenter gjør - de lager mat, lagde mat og lage mat. Instruktører demonstrerer hvordan du lager en matrett, og elevene trener til riktig smak oppnås. Vi lager nybegynnere i kokker, kokker inn kokker og kokker i Thai kulinariske kokker. Vil du lære og ha det gøy? Kom med oss ​​her i eksotisk Bangkok. Læring aldri smakt så bra!

Steder

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Spørsmål