
Konditor- og bakerkurs med praksis
Bangkok, Thailand
VARIGHET
1 up to 5 Weeks
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Be om tidligste startdato
STUDIEAVGIFT
Be om skolepenger
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
* 1 uke–20 000 baht, 2 uker–35 000 baht, 3 uker–50 000 baht, 4 uker–70 000 baht, 5 uker–75 000 baht
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Grunnleggende om brødbaking, fransk bakverk, kakeforberedelse og dekorasjon
Thai Chef School's Pastry & Bakery-opplæringskurs gir den grunnleggende opplæringen som trengs for å forbedre ens ferdigheter i fransk bakverk, kakelaging og dekorering, sjokolade og brødbaking. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å melde deg på dette programmet. Du trenger bare å ha et ønske om å lage deilige desserter. Ved å trene med våre profesjonelle konditorer vil du bli overrasket over hvor enkelt det er å ta ferdighetene dine til høyere nivåer. Treningen er 1 til 5 uker, avhengig av hvor mye du ønsker å lære. På bare 5 uker, når du mestrer disse klassiske og moderne ferdighetene og teknikkene, vil du kunne lage dine egne mesterverk. Vil du åpne en kaffebar eller et bakeri? Bare bli med oss for å lære hva som trengs for å gjøre dette.
Bli med oss i Bangkok for å lære det grunnleggende om brødbaking, fransk bakverk, kakeforberedelse og dekorasjon og sjokolade. Treningen er 100 % hands-on. På bare 5 uker kan du lære kunsten å lage utsøkte bakverk og bakevarer, fra tradisjonell brødbaking til konditorivarer. OG så ta et internship på en 5-stjerners hotellkonditoravdeling i opptil 6 måneder og virkelig få brukt det du har lært hos oss.
Studer 5 uker og lær 101 oppskrifter som dekker det grunnleggende innen konditori og bakeri:
- Klassiske desserter
- Moderne bakverksteknikker
- Baking av brød, deig og pizza
- Jobber med sjokolade
- Kakepynt med både sjokolade og smørkrem
Gale på vakre makroner, sitronterter, mørk sjokoladetårn, tiramisu, sjokoladetrøfler? Vil du lære hvordan du lager perfekte pizzaskorper – både tykke og tynne? Hva med dansk, croissanter og spesialbrød? Alle disse og mer kan læres på vårt 5 ukers konditor- og bakekunstkurs. Studer i 1 uke eller alle 5 – opp til deg!
Kursopplæringsplan (mandag-fredag)
- PASTRY (Modul 1): UKE 1 – KONTIG, SØTTERI OG KAKELAGING #1
- Choux-deig
- Krem bolle
- Sjokolade eclairs
- Karmelisert choux
- Sitronmarengspai
- eplesmuler
- Frukt tartelett
- Vaniljesauspai
- New York ostekake
- Kanelkjeks
- Creme brulee
- Frossen vaniljesuffle
- Crepesuffle
- Fruktsalat
- Paris-Brest (choux fylt med pralinekrem)
- Marveilleux (sjokolade- og marengsdessert)
- Pære- og mandelpai
- Eksotisk fruktrull
- Svamp kake
- Mango panna cotta
- Kaffekake
UKE 2 – AVANSERT KONTIG OG KAKELAGING #2 (må tas etter uke 1)
- jordbær kake
- Operakake
- Karamellmoussekake
- Smørkjeks
- Mango mousse kake
- Makroner
- Tiramisu
- Lagdelt vaniljekremdeig (Millefeuille)
- Genoise
- Kakaosvampkake
UKE 3 – SJOKOLADEKAKER OG SØTTER
- Sjokoladetrøfler
- Karamelltrøfler
- Kokostrøfler
- Sjokoladekake med kirsebær og krem
- Trio sjokoladekake
- Sjokoladefondant
- Sjokolade brownies
- Sacher kake
- Sjokoladesoufflé
- Karamell/sjokoladepai
- Sjokoladekjeks
- Sjokolade sandroser
- Hvit sjokolade bringebærkake
- Varm sjokoladepai
BAKERI (Modul 2):
UKE 4–BAKERI OG BRØDLAGING #1
- Hvitt smørbrød
- fransk brød
- Bagels
- Croissanter
- Butterdeig
- Tynn epleterte
- Pizzaskorpe (tykk og tynn)
- kringler
- Melkebrød
- Brioche
- Fruktkake
- Fruktpai
- Kongekake
- Apple-omsetning
- Palmier
- Tatin terte
- Finansmenn
- Bakt osteterte
- Marengs
- Muffins
- Rundstykker
UKE 5–BAKERI OG BRØDLAGING #2
- Flerkornsbrød
- Helkornbrød
- Tradisjonell baguette
- danske bakevarer
- Tropezienne terte
- Japansk ostekake
- Formkake
- Kouign Amann
- wienerbrød
- Donuts
- Madeleine
- Pita brød
- Rundstykker
- Burgerboller
- Krydderkake
- Kanelboller
- Rum baba
- Apple-beignets
Tilleggsinformasjon
Undervisning i konditor- og bakerikurs (basert på antall studieuker)–
Bakverk (modul 1):
- 1 uke–20 000 THB ($635 USD)
- 2 uker–35 000 THB ($1 100 USD)
- 3 uker–50 000 THB ($1 600 USD)
Bakeri (modul 2):
- 1 uke–20 000 THB ($635 USD)
- 2 uker–35 000 THB ($1 100 USD)
FULLE 5 uker (modul 1 og 2) spesial–75 000 THB ($2 380 USD)
PRAKTIKK: Tilgjengelig i opptil 6 måneder i en thailandsk 5-stjerners konditoriavdeling.
UTDANNINGSVISUM: Tilgjengelig i 6 måneder, administrativ kostnad på 30 000 THB
Startdag: mandager
Studieuke: mandag-fredag, 9:00 – 15:30 daglig
Når du skal bli med: Studer i 1 uke og opptil 5 uker, start i uke 1, 3, 4 eller 5 – opp til deg.
Oppskrifter og veiledning: På engelsk
Innskudd: 25 % kreves for å garantere setet ditt
Overnatting: Private rom som starter så lavt som 2500 baht/uke er tilgjengelig og fin vandrerhjemsseng tilgjengelig for 1500 baht/uke.
Akseptbrev: Gis gratis til de som ikke ønsker et 6 måneders utdanningsvisum, når innskuddet er mottatt.
Prestasjonsbevis: Gis til de som fullfører 1 ukes trening
Diplom:
Et grunnleggende konditor- og bakekunstdiplom tildeles etter fullføring av 2-4 uker (80-160 timer) med opplæring og akkreditert av det thailandske utdanningsdepartementet.
Et profesjonelt konditor- og bakekunstdiplom tildeles etter fullføring av 5 uker (200 timer) med opplæring og akkreditert av det thailandske utdanningsdepartementet.