MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
Thai Chef School Konditor- og bakerkurs med praksis
Thai Chef School

Konditor- og bakerkurs med praksis

Bangkok, Thailand

1 up to 5 Weeks

Engelsk

Fulltid

Frist for å be om søknad

Be om tidligste startdato

Be om skolepenger

På universitetsområdet

* 1 uke–20 000 baht, 2 uker–35 000 baht, 3 uker–50 000 baht, 4 uker–70 000 baht, 5 uker–75 000 baht

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Les mer

Introduksjon

Grunnleggende om brødbaking, fransk bakverk, kakeforberedelse og dekorasjon

Thai Chef School's Pastry & Bakery-opplæringskurs gir den grunnleggende opplæringen som trengs for å forbedre ens ferdigheter i fransk bakverk, kakelaging og dekorering, sjokolade og brødbaking. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å melde deg på dette programmet. Du trenger bare å ha et ønske om å lage deilige desserter. Ved å trene med våre profesjonelle konditorer vil du bli overrasket over hvor enkelt det er å ta ferdighetene dine til høyere nivåer. Treningen er 1 til 5 uker, avhengig av hvor mye du ønsker å lære. På bare 5 uker, når du mestrer disse klassiske og moderne ferdighetene og teknikkene, vil du kunne lage dine egne mesterverk. Vil du åpne en kaffebar eller et bakeri? Bare bli med oss for å lære hva som trengs for å gjøre dette.

Bli med oss i Bangkok for å lære det grunnleggende om brødbaking, fransk bakverk, kakeforberedelse og dekorasjon og sjokolade. Treningen er 100 % hands-on. På bare 5 uker kan du lære kunsten å lage utsøkte bakverk og bakevarer, fra tradisjonell brødbaking til konditorivarer. OG så ta et internship på en 5-stjerners hotellkonditoravdeling i opptil 6 måneder og virkelig få brukt det du har lært hos oss.

Studer 5 uker og lær 101 oppskrifter som dekker det grunnleggende innen konditori og bakeri:

  • Klassiske desserter
  • Moderne bakverksteknikker
  • Baking av brød, deig og pizza
  • Jobber med sjokolade
  • Kakepynt med både sjokolade og smørkrem

Gale på vakre makroner, sitronterter, mørk sjokoladetårn, tiramisu, sjokoladetrøfler? Vil du lære hvordan du lager perfekte pizzaskorper – både tykke og tynne? Hva med dansk, croissanter og spesialbrød? Alle disse og mer kan læres på vårt 5 ukers konditor- og bakekunstkurs. Studer i 1 uke eller alle 5 – opp til deg!

Kursopplæringsplan (mandag-fredag)

  • PASTRY (Modul 1): UKE 1 – KONTIG, SØTTERI OG KAKELAGING #1
    • Choux-deig
    • Krem bolle
    • Sjokolade eclairs
    • Karmelisert choux
    • Sitronmarengspai
    • eplesmuler
    • Frukt tartelett
    • Vaniljesauspai

    • New York ostekake
    • Kanelkjeks
    • Creme brulee
    • Frossen vaniljesuffle
    • Crepesuffle
    • Fruktsalat
    • Paris-Brest (choux fylt med pralinekrem)
    • Marveilleux (sjokolade- og marengsdessert)
    • Pære- og mandelpai
    • Eksotisk fruktrull
    • Svamp kake
    • Mango panna cotta
    • Kaffekake

UKE 2 – AVANSERT KONTIG OG KAKELAGING #2 (må tas etter uke 1)

  • jordbær kake
  • Operakake
  • Karamellmoussekake
  • Smørkjeks
  • Mango mousse kake
  • Makroner
  • Tiramisu
  • Lagdelt vaniljekremdeig (Millefeuille)
  • Genoise
  • Kakaosvampkake

UKE 3 – SJOKOLADEKAKER OG SØTTER

  • Sjokoladetrøfler
  • Karamelltrøfler
  • Kokostrøfler
  • Sjokoladekake med kirsebær og krem
  • Trio sjokoladekake
  • Sjokoladefondant
  • Sjokolade brownies
  • Sacher kake
  • Sjokoladesoufflé
  • Karamell/sjokoladepai
  • Sjokoladekjeks
  • Sjokolade sandroser
  • Hvit sjokolade bringebærkake
  • Varm sjokoladepai

BAKERI (Modul 2):

UKE 4–BAKERI OG BRØDLAGING #1

  • Hvitt smørbrød
  • fransk brød
  • Bagels
  • Croissanter
  • Butterdeig
  • Tynn epleterte
  • Pizzaskorpe (tykk og tynn)
  • kringler

  • Melkebrød
  • Brioche
  • Fruktkake
  • Fruktpai
  • Kongekake
  • Apple-omsetning
  • Palmier
  • Tatin terte
  • Finansmenn
  • Bakt osteterte
  • Marengs
  • Muffins
  • Rundstykker

UKE 5–BAKERI OG BRØDLAGING #2

  • Flerkornsbrød
  • Helkornbrød
  • Tradisjonell baguette
  • danske bakevarer
  • Tropezienne terte
  • Japansk ostekake
  • Formkake
  • Kouign Amann
  • wienerbrød
  • Donuts
  • Madeleine
  • Pita brød
  • Rundstykker
  • Burgerboller
  • Krydderkake
  • Kanelboller
  • Rum baba
  • Apple-beignets

Tilleggsinformasjon

Undervisning i konditor- og bakerikurs (basert på antall studieuker)–

Bakverk (modul 1):

  • 1 uke–20 000 THB ($635 USD)
  • 2 uker–35 000 THB ($1 100 USD)
  • 3 uker–50 000 THB ($1 600 USD)

Bakeri (modul 2):

  • 1 uke–20 000 THB ($635 USD)
  • 2 uker–35 000 THB ($1 100 USD)

FULLE 5 uker (modul 1 og 2) spesial–75 000 THB ($2 380 USD)

PRAKTIKK: Tilgjengelig i opptil 6 måneder i en thailandsk 5-stjerners konditoriavdeling.

UTDANNINGSVISUM: Tilgjengelig i 6 måneder, administrativ kostnad på 30 000 THB

Startdag: mandager

Studieuke: mandag-fredag, 9:00 – 15:30 daglig

Når du skal bli med: Studer i 1 uke og opptil 5 uker, start i uke 1, 3, 4 eller 5 – opp til deg.

Oppskrifter og veiledning: På engelsk

Innskudd: 25 % kreves for å garantere setet ditt

Overnatting: Private rom som starter så lavt som 2500 baht/uke er tilgjengelig og fin vandrerhjemsseng tilgjengelig for 1500 baht/uke.

Akseptbrev: Gis gratis til de som ikke ønsker et 6 måneders utdanningsvisum, når innskuddet er mottatt.

Prestasjonsbevis: Gis til de som fullfører 1 ukes trening

Diplom:

Et grunnleggende konditor- og bakekunstdiplom tildeles etter fullføring av 2-4 uker (80-160 timer) med opplæring og akkreditert av det thailandske utdanningsdepartementet.
Et profesjonelt konditor- og bakekunstdiplom tildeles etter fullføring av 5 uker (200 timer) med opplæring og akkreditert av det thailandske utdanningsdepartementet.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Kulinarisk kunst, baking og bakverk, AAS
    • Mount Vernon, USA
    • Oak Harbor, USA
    • + 3 mer
  • Ferdighetskompetansepris i baking og konditori
    • Santa Barbara, USA
  • Associate of Applied Science in Baking and Pastry Arts
    • Lynnwood, USA