Keystone logo
© The Codrington Language Centre
The Codrington Language Centre

The Codrington Language Centre

The Codrington Language Centre

Introduksjon

The Codrington Language Centre ble grunnlagt i Barbados i 2007 av Sylvia Johnson, en kvalifisert 'English as a Second Language' (ESL)-lærer fra Birmingham UK

Kursene tilbys for voksne fra ikke-engelsktalende land. Programmet inkluderer:

 1. Standard 18+ engelsk språkkurs
 2. Intensivt 18+ engelsk språkkombinasjonskurs
 3. (Intensiv) forretningsengelsk som andrespråk
 4. Business engelsk samtalekurs
 5. Luftfartsengelsk – ICAO

Med våre daglige grammatikk- og uttaleark (gp) og Personalized Sentence Analysis (PSA), ukentlig revisjon og uttale og personlige lydopptak, forlater studentene programmet vårt med en sterkt økt beherskelse av engelsk grammatikk og evnen til å uttrykke seg selvsikkert. (Kontakt oss for bekreftelse)

Klassene er små (maksimalt 6), og garanterer studentene personlig oppmerksomhet til enhver tid. Kursene er designet for å sikre at hver student får maksimal opplæring under oppholdet på Barbados, med vårt fullt kvalifiserte, vennlige og motiverte team av lærere. Et deltakerbevis presenteres for hver student ved slutten av kurset.

Overnatting omfatter alternativer for hjemmeopphold eller leiligheter, som kan bestilles direkte eller gjennom vårt senter.

Infrastrukturen på øya er vurdert svært høyt, og Barbados regnes som en av de tryggeste og mest levende, men likevel avslappende øyene i Karibia. Busssystemet på Barbados er utmerket og rimelig, med ruter som spenner over hele øya.

Aktiviteter etter timen inkluderer (blant annet):

 • (Dykking
 • (Kite) surfing
 • Stå på vannski

Sjarmen, spenningen og roen til denne vakre øya, med sine fantastiske strender, vennlige restauranter og pulserende natteliv, nyter alle våre studenter etter timen og i helgene.

Studenter kan komme til senteret, individuelt eller i grupper, uavhengig eller gjennom en av våre byråer (se nettsiden for detaljer). Senteret er rangert med fem stjerner av byråene og på Google.

På nettsiden kan nye studenter få en ide om hva de vil oppleve ved senteret vårt.

Kort sagt, The Codrington Language Centre tilbyr en unik blanding av kvalitetsundervisning og tropisk revitalisering! Nyt!

Studentuttalelser

Steder

 • Bridgetown

  Wisteria Court Unit 4 Rockley, Christ Church Barbados, BB15123, Bridgetown

Spørsmål