Keystone logo
The New York Conservatory for Dramatic Arts The New York Conservatory for Dramatic Arts Summer Intensiv Training Programs
The New York Conservatory for Dramatic Arts

The New York Conservatory for Dramatic Arts Summer Intensiv Training Programs

New York, USA

4 Weeks

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Jun 2024

USD 3 650 *

På universitetsområdet

* inkluderer et ikke-refunderbart registreringsdepositum på $400

Introduksjon

Enten du allerede jobber i bransjen, studerer skuespill på college, eller fortsatt på videregående, er våre fire ukers intensive sommertreningsprogrammer bygget for å tilby deg den personlige opplæringen du trenger. Kursene våre i skuespill for film og TV eller musikkteateropptreden gjør det mulig for erfarne utøvere å jobbe med ferdighetsbygging, og nybegynnere til å prøve livet til en skuespiller som bor og jobber i New York City.

Du kan få seks overførbare studiepoeng, og hvis du bestemmer deg for å fortsette studiene ved The New York Conservatory, kan investeringen din i Summer Intensive tildeles undervisningen i studieprogrammet.

Med en måned med strenge studier, vil du jobbe hardere og utvikle deg raskere enn du noen gang hadde forestilt deg og få tilliten til en New York City-skuespiller. Instruktørene dine er ikke bare mentorer – de jobber profesjonelle med pedagogiske ferdigheter for å hjelpe deg å nå langt, som bringer kunnskapen sin om bransjen – slik den er i dag – direkte til deg. I løpet av disse få – men uforglemmelige – ukene vil du få innsikt i den virkelige verden direkte fra NYC-agenter, casting-direktører, managere, regissører og skuespillere. Og du vil ha det gøy å gjøre det!

Sommer intensiv trening

Våre 4-ukers intensive sommertreningsprogrammer er designet for å gi lovende skuespillere en intensiv ferdighetsbyggingsopplevelse. Enten du allerede jobber i bransjen, studerer skuespill på college, eller fortsatt på videregående, er programmene våre bygget for å tilby deg den personlige opplæringen du trenger. Klassene møtes på hverdager og kan planlegges mellom 9.00 og 20.00 ET. Studenter under 18 år vil fullføre timen innen kl. 18.00 hver dag. Klassestørrelsene våre er små, for å maksimere individuell oppmerksomhet.

Skuespiller for film og TV

Acting for Film and TV tilbyr skuespillere på alle nivåer en utfordrende treningsøkt mens de deltar i kurs som forbereder dem til å opptre både på scenen og skjermen. Mens læreplanen legger vekt på teknikk på kamera i både enkelt- og multikamera-ytelse, tilbys også grunnleggende støtte i bevegelse og stemmearbeid.

Musikkteaterforestilling

Det intensive programmet trener studentene i de tre komponentene i musikkteaterforestilling: stemme, dans og skuespill. Med vekt på å forberede seg til musikkteaterauditionen, er kursene designet for å utfordre studenter på alle nivåer.

Din audition

På The New York Conservatory vil auditionen være en kort workshop. Din revisor vil evaluere hvor godt du har forberedt deg, og hvordan du reagerer på kritikk og retning. De vil samarbeide med deg om forestillingen din slik at du kan oppleve konservatoriets metodikk. De vil også få vite litt mer om deg gjennom en samtale om dine mål, hobbyer og interesser.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål