Keystone logo
The Sheffield College

The Sheffield College

The Sheffield College

Introduksjon

På The Sheffield College har vi fantastiske forbindelser med internasjonale studenter fra hele verden. Våre engelskkurs tilbys for en rekke evner (fra nybegynnere til avanserte), og spenner fra 4 ukers intensive økter til årelange studieprogrammer. Enten du vil forbedre samtalen din eller studere for en IELTS-kvalifikasjon slik at du kan påta deg videre studier, har vi et kurs som passer dine behov. Veilederne våre er ferdig trent og vil gå en ekstra kilometer for å se at du lykkes på kurset ditt.

Sheffield er kjent for å være en vennlig by med et vell av kulturelle og sportslige aktiviteter, og det er sant på The Sheffield College også! Det er alltid noe å bli involvert i, fra fotballkamper på 5 sider til klasseturer til kulturelle hot spots som Chatsworth, York og Manchester.

Om oss

Studentene kan velge å bo hos en av våre vertsfamilier, noe som er en flott måte å fordype deg i britisk livsstil og ønske engelsktalende ferdigheter! Alternativt kan du leie overnatting i en nærliggende bostedshall for den unike studentopplevelsen.

Enten du er her i 12 uker eller 12 måneder, er vi sikre på at du vil elske å studere ved The Sheffield College .

Se vår velkomstvideo for å finne ut mer om hva vi kan tilby her på !

Steder

Steder
  • Sheffield

    City Campus, Granville Road, S2 2RL, Sheffield

    Spørsmål