Keystone logo
Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

Introduksjon

Tianjin International Chinese College (TICC) er et kinesisk språk institusjon akkreditert av Tianjin Municipal Education Commission. Høgskolen tilbyr kinesiske språkprogrammer og utsteder studievisum (X1 / X2) til studenter over hele verden.

83119_appearance2.jpg

Våre høyskoler har for tiden to kampuser som dekker totalt areal på mer enn ti tusen kvadratmeter med perfekte fasiliteter, for eksempel kinesisk kulturutstilling, multifunksjonelt klasserom, kunstlokaler og så videre. I tillegg til de faglige kursene inviterer TICC kunstnere til å undervise i kinesisk kulturklasser som kinesisk musikk, Kongfu, Beijing Opera, kinesisk kalligrafi, papirkutter og Guqin. Studentene kan lære det kinesiske språket så vel som den tradisjonelle kulturen samtidig.

TICC gjør en stor innsats for å etablere erfaringsundervisningsteamet. Våre lærere må være sertifisert av Hanban. De fleste av våre lærere har en mastergrad eller høyere. 80% av våre lærere har hatt undervisningserfaring i utlandet, mens 87% har samskrevne lærebøker som "New Mandarin Series Textbook".

I løpet av de siste fem årene har vi undervist nesten 20 000 studenter fra mer enn 50 land, som Amerika, Russland, Canada, Italia, Storbritannia, Korea, Thailand, Vietnam, Kambodsja og mange flere.

83121_hall.jpg

Vi tilbyr også kinesiske online-programmer som er designet for deg å studere hjemme. Våre kurs inkluderer HSK-klasse, snakket kinesisk klasse, Business Chinese-klasse, Chinese Writing-klasse, og mange flere . Du kan ganske enkelt være hjemme, studere med oss, fullføre kurset og få et sertifikat. Se programmet vårt for detaljer.

Adresse: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tlf. (86) 22-27623035
E-post: [email protected]

Steder

Steder
  • Nankai

    116 Ya’an Street Nankai District, 300000, Nankai

    • facebook
    • instagram

Spørsmål