Keystone logo
Toronto Film School

Toronto Film School

Toronto Film School

Introduksjon

175018_174769_171982_button_read-more-on-the-institutions-website2.png

Om Toronto Film School

Enten dine ambisjoner er innen film, design, videospill eller mote, er Toronto Film School hvor du vil finne et kreativt fellesskap, prisvinnende instruktører og et nettverk av jevnaldrende for å drive deg inn i karrieren du drømmer om. Skolen tilbyr programmer som filmproduksjon , skuespill , videospilldesign og mange flere.

Hva setter Toronto Film School Apart?

Industri fagfolk

Du vil bli mentorisert av en rekke prisbelønte og etterspurt filmskapere, produsenter, kinoer, motedesignere, videospilldesignere og aktive profesjonelle fagfolk. Våre instruktører gir deg den nyeste bransjens innsikt og beste praksis, samt spennende nettverksmuligheter.

Krysssamarbeid

På Toronto Film School kan du samarbeide med studenter fra tvers av kreative programmer. Du utvikler også uvurderlige faglige relasjoner og cross-industry-nettverk, som vil bidra til å åpne dører for karrierer i hele mote og underholdningsindustrien.

Våre studenter vinner priser

På Toronto Film School , likestilte studenter som deler din lidenskap for kreativ kunst, omgir deg. De mange utmerkelsene som disse studentene har vunnet fra prestisjetunge organer, som Festival de CANNES og Thea Awards, er et bevis på deres harde arbeid og engasjement for deres håndverk. Som student ved Toronto Film School kan du koble deg til disse studentene og lære av erfarne instruktører.

Real-world utdanning

Toronto Film School er kjent for å forme prisbelønte kandidater som fortsetter å bli bransjeledere og utmerke seg i sitt valgte felt. Dette skyldes at våre kandidater forlater skolen med praktiske evner, ferdighetene til å markedsføre seg selv og en velafrundet portefølje.

Pathway

Toronto Film School forstår dine nåværende og fremtidige karriere krav. Gjennom vår artikulasjonsavtale med Yorkville University, kan du spore veien til en bachelorgrad i bedriftsøkonomisk grad for å få de forretningsferdighetene som kreves for å fremme din kreative karriere.

Små klassestørrelser

I små klasser får du muligheten til å nå ditt fulle potensial med en-til-en-instruksjon og veiledning. Du vil også ha det rette samarbeidsmiljøet for å bygge relasjoner med klassekamerater og nettverk med studenter på tvers av kreative programmer.

Campus funksjoner

Førsteklasses campus beliggenhet

Med 4 studiesteder over hele Toronto kan studentene fordype seg i byen.

  Rangeringer

  Toronto Film School rangert som en topp filmskole av QS World University Rankings tilbyr et fartsfylt og svært samarbeidende læringsmiljø, designet for å ruste deg med teorien og ferdighetene som trengs for å forfølge lidenskapen din.

  Steder

  Steder
  • Toronto

   10 Dundas Street E., Suite 704, M5B 2G9, Toronto

   • twitter
   • facebook
   • instagram
   • youtube
   • linkedin
  • Toronto

   55 Dundas Street E., floor 4&5, M5B 1C6, Toronto

   • Toronto

    415 Yonge Street, 8th Floor, M5B 2E7, Toronto

    • Toronto

     1835 Yonge Street, M4S 1X8, Toronto

     Spørsmål