Keystone logo
Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Introduksjon

Om oss

Inspirerende sinn. Berører hjerter.

Totino-Grace er mer enn bare en videregående skole. Totino-Grace er studentens beste forberedelse på livet: inspirerende og trofylt, streng og engasjerende, kreativ og samarbeidende - en skole der hver student skal utvikle tillit til seg selv og fremtiden.

Totino-Graces styre, administrasjon, lærere og ansatte er talentfulle og omsorgsfulle individer som er dedikert til å støtte studentenes fremtidige forberedelser og suksess. Vi har æren av å jobbe på vegne av barn hver dag, og vi tar det ansvaret på alvor.

119621_TG2.jpeg

Mens de tilbyr overordnet utdanning, bekrefter og opprettholder Totino-Grace-fakultetet og medarbeiderne den katolske kirkes tro og lære. Vi ønsker velkommen, elsker og kjenner hver student som er betrodd vår omsorg og modellerer verdighet og respekt for hverandre og for Kirkens lære.

Totino-Graces katolske, lasallianske kulturarv introduserer studentene en livsstil som gir streng akademisk undersøkelse, pleier en bekymring for de mindre heldige, og viktigst av alt, bygger et personlig forhold til Gud. Studenter fra Totino-Grace er en del av et skolefellesskap som hjelper elevene å fremme en søken etter å oppnå sitt personlige beste.

Vi er takknemlige overfor vårt dedikerte personale, hardtarbeidende studenter og velgjørere, og er stolte av å samarbeide med foreldre og foresatte under elevens high school-reise. Besøk vår hjemmeside for å lære mer!

119631_TG7.jpeg

Mission, Visjon, Verdier

Mission Statement

Totino-Grace er en erkebispedømmet sampedagogisk katolsk videregående skole i den lasalliske tradisjonen. Vi ønsker et studentorgan velkommen som er faglig, økonomisk og kulturelt mangfoldig. Vi streber etter rettferdighet og dyktighet i alle programmer. Når vi erkjenner de viktigste elementene i vårt oppdrag som læring, tro, fellesskap og service, søker vi å sørge for et trygt miljø som prioriterer gjensidig respekt, selvdisiplin og erkjennelse av vårt ansvar i verdenssamfunnet.

119619_TG3.jpeg

Visjonerklæring

Totino-Grace er en nyskapende, livlig katolsk Lasallian videregående skole kjent for akademisk strenghet og relevans. Berikende forhold mellom student og lærer og dynamiske erfaringsmessige læringsmuligheter inspirerer alle studenter til å nå sine faglige, tro og personlige mål. Økonomisk stabilitet og vitalitet sikrer tilgjengeligheten og transformativ suksess for studentene og skolefellesskapet.

119618_TG5.jpeg

Kjerneverdier

Tro:

 • Hver student har iboende, umålelig verdi og er et Guds barn.
 • Å delta i en dyp og meningsfull følelse av fellesskap inspirerer studentene til å kjenne Gud, elske Gud og leve Gud.

læring:

 • Hver student har kapasitet og lyst til å lære.
 • Å fremme personaliserte opplevelser slik at hver student føler seg verdsatt, inspirert og en følelse av tilhørighet.
 • Tilbyr nyskapende og strenge læringsmuligheter som tenner læring.
 • Opplevelsesmessige læringsmuligheter.
 • Å engasjere studentene i samarbeids- og kreative opplevelser med fokus på å løse reelle problemer.
 • Designe samarbeidspersonell utvikling som er forankret i data og beste praksis.
 • Maksimere skolens ressurser og gi rimelig undervisning.

119629_TG8.jpeg

Samfunnet:

 • I viktigheten av å skape et trygt, støttende og imøtekommende miljø.
 • Mangfold beriker både individet og samfunnet.
 • Hver student fortjener å bli behandlet på respekt.
 • Meningsfylte forhold mellom lærere og studenter påvirker sterkt studentutvikling, noe som resulterer i større selvtillit, motivasjon og prestasjoner.
 • Samarbeid med foreldre og andre samfunnsmedlemmer, slik at alle stemmer kan høres når vi jobber sammen for å lage en skole som inspirerer alle elever.

Service:

 • Studentene skal oppleve hvordan det føles å tjene andre.
 • Studentene skal få en rekke opplevelser for å bli aktive og ansvarlige deltakere i deres skole, lokale og globale samfunn.
 • Å utvikle en følelse av ansvar og respekt for seg selv, andre og samfunnet for å jobbe og leve som dynamiske borgere.

119620_TG4.jpeg

Spørre

La oss introdusere deg for samfunnet vårt - et samfunn som er opptatt av å utdanne hele barnet, inspirere til akademisk, sosial og åndelig vekst. En som er velsignet med en dedikert stab og et bredt spekter av særegne programmer, personlige opplevelser og strenge læringsmuligheter som er kompatible med studentens individuelle behov og interesse.

Utforsk nettstedet vårt for verdifull informasjon om skolefellesskapet vårt.

Bla gjennom videoene våre for å høre Totino-Grace-elever, foreldre og studenter dele hva som gjør oss unike og skiller oss ut fra andre skolemiljøer i tvillingbyene.

Du vil snart lære hvordan Totino-Grace fremmer studentene til prestasjoner i akademikere og utover!

Steder

 • Minneapolis

  1350 GARDENA AVE NE, 55432, Minneapolis

Spørsmål