Keystone logo
University of Antwerp Utdannet i energi og klima
University of Antwerp

Utdannet i energi og klima

1 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

* 3200€ for hele kurset | 1000€ for én kursmodul

Introduksjon

​Hva?

Globale klimaendringer er hovedsakelig forårsaket av utslipp fra vår daglige energibruk. «Tenk globalt, handle lokalt» er nødvendig for å utløse presserende og drastiske endringer. Energibruk og løsninger er lokale, men markeder og teknologier er globale. Å finne gjennomførbare Pathways for å transformere energisystemer utgjør enorme utfordringer for oss alle. På den ene siden krever drastiske endringer friske ideer, nye måter å nærme seg problemer på og oppdagelsen av uutforskede veier. På den annen side begrenser fysikkens solide lover og menneskenes evige bestrebelser handlingsfrihet.

Graduate of Energy and Climate er nyskapende og unik i sin tilnærming:

  • Forelesningene fokuserer på energi for fremtiden: energieffektivitet og fornybar energi studeres fra energi sluttbruk og tjenester perspektiv.
  • Fremtiden er usikker: virkningene av klimaendringene vil sterkt avhenge av menneskelig handling for å dempe klimaendringene, inkludert på teknologisk og sosioøkonomisk nivå.
  • Vår fremtid er felles: Kurset tiltrekker seg et bredt publikum, fra ikke-tekniske forskere til sertifiserte ingeniører, som alle er ivrige etter å utforske nye perspektiver og tilnærminger for å ta opp energi- og klimaspørsmål.

Læreplan

Rangeringer

Programresultat

Stipend og finansiering

Opptak

Ideelle studenter

Karrieremuligheter

Studentuttalelser

Program undervisningsavgift

Om skolen

Chat with students

Spørsmål