Keystone logo
University of Applied Sciences Worms

University of Applied Sciences Worms

University of Applied Sciences Worms

Introduksjon

Den University of Applied Sciences Worms har ca 3 500 studenter som studerer i de tre disiplinene informatikk, reiseliv / transport og økonomi. Studiet omfatter både business management og tekniske bachelor- og mastergradsprogrammer. Noen av disse kursene kan også bli studert i praksis. Professional MBA kurs tilbys også.

Grunner til å studere ved University of Applied Sciences Worms

Den utmerkede beliggenheten, konsekvent bruk av studiet, et stort antall partnerskap med anerkjente selskaper og internasjonale universiteter samt gunstig beliggenhet mellom Rhein-Neckar metropolitan regionen og Rhein-Main-regionen har en ideell beliggenhet. Mange bedrifts samarbeid tillate dem å studere med en fast praksis, og for å gi verdifulle kontakter i løpet av studietiden.

Inter leves her

Et særtrekk ved UASW er dens internasjonal orientering. For tiden er det samarbeidsavtaler med mer enn 140 universiteter i mer enn 30 land over hele verden. På mange partner universiteter er det mulighet til å kjøpe en dobbel bachelor eller en dobbel mester.

Studien foregår under optimale og moderne forhold. Universitetsområdet på campus og mange sovesaler i umiddelbar nærhet runde av universitetets tilbud. Nibelungen og Luther Worms tilbyr en rekke kulturelle, sportslige og turisme muligheter, og dermed en ideell erstatning ved siden av studiet.

Steder

  • University of Applied Sciences, Worms Erenburgerstraße 19 67549 Worms, , Frankfurt

Spørsmål