Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

Introduksjon

UCR IEP tilbyr en unik vei til suksess

International Education Programs (IEP) ved University of California, Riverside (UCR), har gitt engelsk som andrespråk (ESL), akademiske og profesjonelle programmer siden 1975.

Læreplanen vår evalueres og oppdateres kontinuerlig for å sikre den beste læringsopplevelsen i USA. Hvert år uteksamineres studentene fra programmene våre og fortsetter til spennende internasjonale karrierer, og / eller fortsetter videre akademiske studier. Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Mission Statement

Vårt oppdrag er å sikre innovative, engelskspråklige og profesjonelle programmer av høy kvalitet for å møte de forskjellige personlige, profesjonelle og pedagogiske målene til våre internasjonale studenter.

Vi gir studentene muligheten til å utforske, delta i og berike deres kunnskap om USA og verden gjennom den felles utviklingen av engelskspråklige og akademiske ferdigheter.

Gjennom teamarbeid i et flerkulturelt miljø oppfordrer vi studentene til å forstå seg selv, bygge selvtillit og utvikle en visjon for deres fremtid.

Verdiene av gjensidig respekt, profesjonalitet og dyktighet i undervisning og service guider oss i vårt arbeid. Vi verdsetter de unike bidragene fra hver lærer, medarbeider og student for å skape et av de beste internasjonale utdanningsprogrammene i nasjonen.

Hvorfor UCR?

1. Vær en student i University of California-systemet

University of California, Riverside, er en av 10 studiesteder i det første offentlige universitetssystemet i USA. UCR er kjent som det mest mangfoldige og internasjonalt vennlige campus i UC-systemet og har nesten 80 000 studenter, hvorav mange har vunnet prestisjetunge priser som Guggenheim-stipendiet, Nobelprisen, Pulitzer-prisen og andre.

2. Vær i hjertet av Sør-California

Riverside ligger 80 kilometer øst for Los Angeles i hjertet av det vakre, solfylte Sør-California. Reis enkelt til strender, fjell, temaparker eller kjøpesentre. Bor i et innbydende og rimelig universitetssamfunn.

3. Var i et program som gir den beste amerikanske campusopplevelsen

Studentene våre vil fortelle deg at UCR har de beste instruktørene. Alle jobber fagfolk med virkelig erfaring. De er vennlige, hjelpsomme og dedikerte til å tilby utdanning av høyeste kvalitet for å sikre at du har den beste amerikanske campusopplevelsen. Andrew Ridley / Unsplash

San Diego palm trees

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Riverside

    University of California, Riverside Extension 1200 University Ave. Riverside, Ca 92507-4596, , Riverside

Spørsmål