Keystone logo
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Introduksjon

UH Hilo med et blikk

University of Hawaii i Hilo er et statsuniversitet med en privat høyskole -atmosfære. Vi tilbyr små klassestørrelser, et lavt fakultet-til-student-forhold og muligheter for forskning og praktisk læring. Som et offentlig universitet har University of Hawaii i Hilo en unik posisjon i staten - og landet - ved å tilby en streng og engasjerende læreplan til en rimelig undervisningspris. Opptakskravene er moderat selektive, og gir studenter over gjennomsnittet muligheten til å nyte fordelene av en liten skoleopplevelse. UH, Hilo er akkreditert av Accrediting Commission for Senior Colleges and Universities of Western Association of Schools and Colleges. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Etablert:

 • 1947 da UH Mānoa begynner Hilo -programmet
 • 1970 som University of Hawaii i Hilo

Rolle: Public Liberal Arts and Science University of Hawaii

Kalender:

 • 2 semestre på 16-17 uker hver og
 • en fire ukers intensiv sommerøkt og
 • en seks ukers vanlig sommerøkt

Påmelding: 4.043 Forholdet mellom fakultet og student: 1:14 Gjennomsnittlig klassestørrelse: 20

Campusstørrelse:

 • 115 dekar - Hovedcampus
 • 33 dekar - University Village Fase I (under utvikling)
 • 10 dekar - Pacific Aquaculture and Coastal Resource Center
 • 110 dekar - Panaʻewa gård
 • 163 dekar - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 dekar - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Grader:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doktorgrad (Ph.D.)
 • Doctor of Nursing Practice (DNP)
 • Doktor i farmasi (Pharm.D.)

Fagfag:

 • 37 Undergraduate
 • 8 Utdannet
 • 4 doktorgrader

Undervisning: Se siden Undervisning og gebyrer

De mest mangfoldige studentene

I 2014 ble UH Hilo kåret til den mest mangfoldige fireårige offentlige institusjonen i landet av Chronicle of Higher Education.

Hvorfor studenter velger UH Hilo

På Hawaii -øya er inspirasjon overalt; det er i land, himmel og sjø, i menneskene, vi møtes på skogstier, lokale markeder og i klasserommene våre. University of Hawai'i Hilo er bygget på kystskråningene til verdens største fjell og sentrert i Stillehavet, og utfordrer og inspirerer våre studenter. Som universitetssamfunn henter vi vår inspirasjon fra menneskene vi kaller 'ohana' og øya vi kaller hjem.

Inspirert av Āina

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> På Hawai'i kjenner vi landet, 'āina, opprettholder oss. Jorden er mer enn en ressurs; Det er vår kilde til liv.Omgitt av en utrolig kombinasjon av høye fjell og dypt hav, frodig regnskog og tørre lavafelt, er vi inspirert til å forstå vår verden gjennom dristig lærdom og omsorg for miljøet vårt gjennom et ansvarlig forhold til vår levende jord. og livssamfunnet det opprettholder.

Inspirert av Discovery

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Hjemmet vårt på øya ble oppdaget av modige seilere, og arven deres inspirerer oss til å følge i kjølvannet av kanoene med dobbeltskrog . En UH Hilo utdanning er designet for å oppdage: fra sjøstjerner til supernovaer, vårt fokus på praktisk læring lar våre studenter og ekspertfakulteter oppdage verden sammen. Forskning på feltet, praksisplasser med lokale bedrifter og organisasjoner, små klasser størrelser som oppmuntrer til ærlig utveksling av ideer, og våre universitetsstøttede utvekslingsprogrammer kommer alle sammen for å inspirere våre studenter til å oppdage sine talenter og lidenskaper ved å utforske verden.

Inspirert av innovasjon

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> Ved å dyrke kreativitet, kritisk tenkning og kulturell forståelse forbereder vi kandidater som er klare til å takle utfordringer fra det 21. århundre og flytte verden fremover. Enten studentene våre gjenoppretter innfødte skoger, forbedrer helsen til lokalsamfunnet, komponerer kraftige historier eller designer en sikker landing for det første bemannede oppdraget til Mars, tar de inspirasjon fra århundrer med innovasjon for å formulere kreative løsninger forankret i den hardt opptjente visdommen til de som kom før.

Inspirert av hverandre

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Hawaiis unike arv veier sammen en kulturell kultur som ærer vår delte menneskelighet og utfordrer oss til å lære av hverandre og se verden gjennom en annen linse. Våre dynamiske programmer og livlige beliggenhet trekker studenter fra hele Hawaii, Stillehavet og verden, og skaper akademiske og sosiale muligheter på UH Hilo som ikke finnes andre steder på jorden.

Inspirert av deg

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> Når det kommer til stykket, eksisterer vi for å forberede elevene våre til å styrke livene sine og forandre verden, og du er vår største inspirasjon. Dypt engasjert i å skape den muligheten, UH Hilo høyere utdanning inn i fremtiden ved å tilby en grundig boligopplevelse innen rekkevidde. Med den rimeligste innbyggerundervisningen i staten og 45 millioner dollar årlig tildelt i økonomisk bistand og stipend, streber vi etter å bryte barrierer for høyere utdanning og åpne mulighetene. Ved University of Hawai'i Hilo finner vi vår inspirasjon i det unike samfunnet og det fantastiske miljøet som omgir oss hver dag. Hvis det noen gang var et sted å bli inspirert, dette er det. Bli med oss, og finn det som inspirerer deg.

Steder

 • University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Spørsmål