Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Introduksjon

Den Valencia International University (VIU) Det er et privat universitet med en internasjonal online anerkjent av departementet for utdanning, kultur og idrett i Spania.

Vår undervisning tilbudet består av offisielle grader og mestere som utvider hvert år for å gi studentene en komplett og oppdatert basert på opplæringsbehov i opplæringsmarkedet.

Den viktigste funksjonen er at VIU er en online universitet hvis virksomhet er utviklet gjennom en virtuell campus. Alle enheter med Internett-tilkobling studenter fra hele verden, får sanntid klasse gjennom interaktive videokonferanser som gir de beste internasjonale eksperter. Under 2014-2015 International University of Valencia fortsetter å bekrefte sin internasjonale kall og har mer enn 2100 studenter fra 35 land.

UVI Online

begynner

Valencias International University oppgave er å gi studentene muligheten til å forbedre sin opplæring, uavhengig av deres spesielle omstendigheter, helt eliminere barrierer av avstand, plassering eller tidsplaner, takket være bruk av ny teknologi og deres metode for unike og nyskapende undervisning.

Vår pedagogiske modellen har som mål å gjenskape alle funksjonene til en virkelig klasse og eliminere eventuelle barrierer mellom elev og lærer, noe som gir en interaktiv opplæring der elevene kan delta i klasserommet som om han var fysisk til stede.

Prinsippene som beveger Valencia International University er:

  • Satsing på opplæring og student suksess.
  • Tilby grader, dobbel grader og mastergrader som oppfyller krav til opplæring i dag etterspurt av markedet.
  • Konstant innovasjon i undervisnings- og læringsformer.
  • Gi oppdatert innhold og kvalitet på undervisningsmateriell studenter.
  • Å fremme sysselsetting.
  • Vår undervisning tilbudet består av grader, doble grader og mestere som utvider hvert år for å gi studentene en komplett og oppdatert basert på opplæringsbehov i opplæringsmarkedet.

KVALITET

International University of Valencia fremmer involvering av lærere, opplæring for det tjueførste århundre, kvalitet praksis og mobilitetsprogrammer, kontinuerlig elevvurdering og analyse av ansettelse av nyutdannede / AS.

Som utdanningsinstitusjon, gjør det en klar forpliktelse til kvalitet og innovasjon, og bruker den nyeste teknologien, med det endelige målet om å sikre total kvalitet og dyktighet av verdipapirene som tilbys, noe som innebærer implementering av en strategi for systematisk, strukturert og kontinuerlig styring i tråd med denne satsingen.

Intern kvalitetssikringssystem for VIU er utformet under hensyntagen til prinsippene i revisjonsprogrammet av det nasjonale kontoret for kvalitetsvurdering og akkreditering (ANECA).

I tillegg har Bachelor og Master tilbys blitt designet tar hensyn til de retningslinjer som er fastsatt av VERIFICA Program ANECA samt anbefalinger og retningslinjer fastsatt av European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

Til slutt, Valencia-regionen d'Avaluació jeg Prospectiva (AVAP) er ansvarlig for overvåkning og akkreditering av programmene som tilbys av VIU.

Steder

  • Spain Online

    Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Spørsmål