Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Introduksjon

Valget av et kurs eller en skole er et viktig øyeblikk i livet til enhver student. På Universidade Lusófona do Porto (ULP)Tror vi vår skole og sine kurs har mange relevante aspekter som inviterer alle som står i dag overfor disse valgene, til å velge å studere ved Universidade Lusófona do Porto.

La oss se på dette: alle våre kurs er akkreditert av A3ES, en enhet som er ansvarlig for evaluering og kvalitetssikring av høyere utdanning i Portugal; alle våre kurs har sysselsetting over det nasjonale gjennomsnittet i opplærings områdene der de opererer; Vi har en høyt kvalifisert fakultet sammensatt av mange mennesker med anerkjent kvalitet og prestisje i sine områder; Vi er lokalisert i universitets sentrum av Lisboa, med god tilgjengelighet og beliggenhet; Vi tilbyr et stort og godt organisert campus, som inkluderer høy kvalitet på utstyr og laboratorier; vi er en del av et pedagogisk prosjekt med en unik internasjonal profil, som er til stede i alle portugisisk-talende land, og tilbyr en unik kulturell og pedagogisk erfaring.

For alle disse grunner, tror vi at vi er det beste alternativet. Vi tror at vi gir deg grunner til å velge oss og dele med oss ​​denne unike opplevelsen av å være en del av et stort prosjekt, det pedagogiske prosjekt av Universidade Lusófona do Porto.

Steder

  • Porto

    Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Programmer

    Spørsmål