Keystone logo
Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Introduksjon

Kvalitet Unaerp

• Første universitet i regionen i Ribeirão Preto, stiftet 1. juni 1924 • Anerkjent av MEC som Universitetet i desember 1985. • Campus basert i Ribeirão Preto campus og i Guaruja med grader, bachelorgrader og høyere utdanning teknologi i klasserommet og fjernundervisning metoder og undervisning infrastruktur, forskning og laboratorier, utstyr, bibliotek og teknologiske ressurser. • 500.000 samtaler til samfunnet i over 30 oppsøkende programmer, klinikker, laboratorier, sykehus selv og i sykehus, UPA og UBDS byen og regionen.

Mission

Generere og spre kunnskap for å fremme og bidra til utvikling av den enkelte og samfunnet, basert på etiske og kristne prinsipper, med frihet til forskning, undervisning og forlengelse innovasjon og samtidig opprettholde konstant interaksjon med nasjonal og internasjonal sammenheng.

Historie

Den UNAERP - Universitetet i Ribeirão Preto var den første institusjon for høyere utdanning i Ribeirão Preto regionen. Grunnlagt i første. Juni 1924 som Society Skole Pharmacia og Ribeirão Preto Dental School, en gruppe idealistiske helsepersonells, intellektuelle og lærere, siden gjennomføringen var ment å fremme det sosiale, pedagogiske og kulturelle utviklingen av så rik kaffe hovedstaden i dag Hoved sukkerrør Polo País.Daquele visjonær forprosjektet, banen UNAERP hatt sterk vekst siden slutten av 1950-tallet, da professor Electro Bonini (1913-2011), tok over ledelsen.

Organisasjonsstruktur

Administrasjonen ved Universitetet i Ribeirão Preto består av enheter som er aktive i integrert, koordinere alle aktiviteter i undervisning, forskning og forlengelse. Er Higher Council, kansler, Dean, Group Manager, direktører, koordinatorer og Collegiate.

Infrastruktur

Den Unaerp har to studiesteder: campus hovedkvarter i Ribeirao Preto, installert på Ribeirânia Quarter, og den andre campus i Guaruja, Cove nabolaget. Studiestedene er planlagt og utstyrt med klinikker, laboratorier, bibliotek, klasserom, service og møtesaler, faglige og administrative sektorer for å støtte undervisning, forskning og utvidelse, samt tjenesteområder, stue og fritid som aktiverer og kvalifisere college livet.

Dermed kan de som bor her er mer enn akademisk infrastruktur, forskning og forlengelse. Campus Ribeirão og Campus Guaruja planlegges mellomrom og omsorg for å fremme velferd for tusenvis av mennesker som for deres transitt gjennom hele året, fordi i tillegg til lærere, ansatte og studenter, medlemmer av lokalsamfunnet deltar også studiesteder i søk tjenester og fasiliteter.

Steder

  • São Paulo, Brasil

Spørsmål