Master i ny mattenkning
Pollentia, Italia
VARIGHET
1 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
22 Oct 2024
STUDIEAVGIFT
EUR 16 500 / per course
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
Introduksjon
Din inngangsport til matkreativitet, kunst og kurasjon
Dette kurset er utviklet for å tenne inspirasjon og vekke nysgjerrighet , og gi næring til sinnene til å revolusjonere den gastronomiske sektoren. Vår innovative læreplan kombinerer kritisk tenkning og kreativitet , og utstyrer nyutdannede til å utmerke seg i forskjellige gastronomiske miljøer . Enten det er matbedrifter, gourmetsteder, restauranter eller organisasjoner, våre nyutdannede finner sin nisje ved å bruke sine kreative evner og originalitet .
Utvid dine gastronomiske horisonter gjennom globale matmøter
Vårt masterprogram sikrer en helhetlig læringsopplevelse som går utover grensene til et klasserom. Delta på oppslukende studieturer sammen med læreplanen for å få førstehåndserfaring av verdens mangfoldige matkulturer . Disse opplevelsene gir dyp innsikt og fremmer en autentisk forståelse av global gastronomi , og forbedrer dybden av din gastronomiske innovasjon .
Skulptere unike og opplysende matopplevelser
Studentene våre blir guidet til å veve fortellingene om matopplevelser, sømløst blande vitenskapelig kunnskap om metabolisme, helse, nye matkonsepter og etikk. Denne særegne tilnærmingen utstyrer studentene våre til å kurere sunne matopplevelser , og forsterke samtalen rundt mat i samfunnet .
Galleri
Stipend og finansiering
Italian Students
Number of fee exemptions | Fee exemption amount in Euros | Income (ISEE) and property (ISPE) for submitting the scholarship application in Euros | |
ISEE (income) | ISPE (property) | ||
1 | € 15.500 (total fee exemption) plus student housing and lunch at the Academic Tables | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
3 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
5 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Non-Italian Students
Who can apply for the scholarship | Number of fee exemptions | Fee exemption amount in Euros | Income (ISEE) and property (ISPE) for submitting the scholarship application in Euros | |
ISEE (income) | ISPE (property) | |||
Non-Italian citizens from low income countries or lower middle income or upper middle-income countries according to the World Bank | 5 | € 15.500 (total fee exemption) plus student housing and lunch at the Academic Tables | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
All non-Italian citizens | 5 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
All non-Italian citizens | 2 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Students can apply if:
- they have applied during the first or second admission session (March or May 2024)
- have been admitted to the first year of the Degree Course for the 2024/2025 a.y. with a minimum admission score of 70/100
- their ISEE (income)/ISPE (property) amounts do not exceed the limits indicated in the table
Scholarship Application Deadline: May 21, 2024
Since 2004, more than 260 students from 40 countries have benefitted from the scholarships offered by the University of Gastronomic Sciences.
Over the years UNISG has invested over 9.5 million euros in scholarships, an effort that underlines the university’s commitment to placing the values of Merit and the Right to Education before geographical origin, social extraction, and economic possibilities of the students.
Businesses, organizations, and foundations have contributed over €3 million to the fund, investing in the education of a new generation of Gastronomes who can play an active, leading role in the local development of their home countries and bring about cultural and political change through food.
Læreplan
Kanaliser kreativiteten din gjennom mat
Våg deg inn i det fengslende universet av matdesign med programmet vårt. Vi gir deg et miljø som muliggjør en dyp forståelse av konseptuell matdesign, og åpner muligheter for kreativ og kunstnerisk utforskning . Når du bruker mat som et sentralt medium for kunstnerisk uttrykk, vil du forstå den viktige rollen til performancekunst og sanseopplevelser .
Vår tverrfaglige tilnærming inkluderer emner som:
- Kurering av matspørsmål og kulturpolitikk
- Kurasjon, ny mat og etikk
- Haptisk smak og økologisk estetikk
- Parasittisk ontologi: mat og filosofi
- Samfunnsøkonomi og maktforhold
- Matpublisering
- Kreativ matskriving
- Food Design + Food Design Research Studio
- Kunsten å søke
Forstå mat utover dens smak
Vår omfattende læreplan tilbyr en dyp forståelse av matfortellinger, og kombinerer aspekter ved matfotografering og publisering med kulturelle og politiske elementer av mat . Kurset utstyrer deg med verktøy for å uttrykke tankevekkende matfortellinger i matmedienes verden.
Programresultat
Ignite Innovation. Led endringen.
Våre kandidater, forsterket med omfattende evner innen eventledelse , kreativ skriving og kunstkurator , har begynt på givende karrierer som eventkoordinatorer , kreative innholdsskapere og kunstkuratorer i matindustrien .