
MSc i Food Industry Management
Pollentia, Italia
VARIGHET
2 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
18 Jul 2025
TIDLIGSTE STARTDATO
18 Sep 2025
STUDIEAVGIFT
EUR 14 000 / per year
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
Introduksjon
Et graduate-program som er helt dedikert til mat
Få solid kunnskap om matsystemer og de økonomiske, sosiale og kulturelle prosessene knyttet til mat. Lær å lese og tolke raskt utviklende markedstrender for å posisjonere deg selv i arbeidsverdenen som en innovasjonsspesialist, markedsanalytiker eller produkt & Forretningsutvikler.
Start din karriere i matindustrien med et forretnings- og ledelseskurs helt dedikert til mat.
Galleri
Stipend og finansiering
Italienske studenter
Antall gebyrfritak | Gebyrfritaksbeløp i euro | Inntekt (ISEE) og eiendom (ISPE) for å sende inn stipendsøknaden i euro | |
ISEE (inntekt) | ISPE (eiendom) | ||
1 | € 15.500 (totalt gebyrfritak) pluss studentboliger og lunsj på Akademiske tabeller | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
3 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
5 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Ikke-italienske studenter
Hvem kan søke om stipendet | Antall gebyrfritak | Gebyrfritaksbeløp i euro | Inntekt (ISEE) og eiendom (ISPE) for å sende inn stipendsøknaden i euro | |
ISEE (inntekt) | ISPE (eiendom) | |||
Ikke-italiensk borgere fra lavt inntektsland eller nedre midten inntekt eller øvre mellominntekt land iflg til Verdensbanken | 5 | € 15.500 (totalt gebyrfritak) pluss studentboliger og lunsj på Akademiske tabeller | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
Alle ikke-italienske borgere | 5 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
Alle ikke-italienske borgere | 2 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Studenter kan søke dersom:
- de har søkt under den første eller andre opptaksøkten (mars eller mai 2024)
- har blitt tatt opp til det første året av gradskurset for 2024/2025 ay med en minimum opptaksscore på 70/100
- deres ISEE (inntekt)/ISPE (eiendom) beløp overskrider ikke grensene angitt i tabellen
Søknadsfrist for stipend: 21. mai 2024
Siden 2004 har mer enn 260 studenter fra 40 land dratt nytte av stipendene som tilbys av University of Gastronomic Sciences.
Gjennom årene har UNISG investert over 9,5 millioner euro i stipender, en innsats som understreker universitetets forpliktelse til å sette verdiene av fortjeneste og rett til utdanning foran geografisk opprinnelse, sosial utvinning og økonomiske muligheter for studentene.
Bedrifter, organisasjoner og stiftelser har bidratt med over 3 millioner euro til fondet, ved å investere i utdanning av en ny generasjon gastronomer som kan spille en aktiv, ledende rolle i den lokale utviklingen av sine hjemland og få til kulturell og politisk endring gjennom mat.
Læreplan
Studieplan
Første år – første semester
- Økonomisk scenarieanalyse – 6 stp
- Matindustri Strategisk ledelse – 8 stp
- Mat til ettertanke: smak, kultur og kommunikasjon – 8 stp
- Dataanalyse for strategisk beslutning – 6 stp
- Studietur
Første år – andre semester
- Økologi, bærekraft og matsystemer – 6 stp
- Fremtidens mat og råvarer – 8 stp
- Matforbrukeres sosiologi – 8 stp
- Avansert mat- og handelsrett – 8 stp
- Felterfaring 1: Bedriftsprosjekt – 6 stp
Andre år – første semester
- Strategisk markedsføring for næringsmiddelindustrien – 6 stp
- Sirkulær økonomi for mat – 6 stp
- Valgfag 1 – 6 stp
- Valgfag 2 – 6 stp
- Felterfaring 2: Internasjonal studietur med oppslukende opplæring i digital innovasjon – 6 stp
Andre år – andre semester
- Internship – 10 stp
- Avsluttende oppgave – 10 stp
Totalt (hele programmet) – 120 studiepoeng
valgfag
- Media Lab – 6 stp
- Food Heritage Lab – 6 stp
- Start-up & Entrepreneurship Lab – 6 stp
- Wine Innovation Lab – 6 stp
Programresultat
Utvikle avanserte og praktiske ferdigheter
Omfavn praktiske erfaringer på høyt nivå som prosjekter med anerkjente selskaper innenfor UNISG nettverket og fordyp deg i intensiv felttrening . Din akademiske bane vil bli beriket av bedriftsbesøk og engasjementer med store bransjeaktører . Den erfaringsbaserte læringsmetodikken vil utruste deg til å bli en allsidig profesjonell i matsektoren og vil forbedre din evne til å navigere i markedsutfordringer med selvtillit og dyktighet.
Karrieremuligheter
Hold deg i forkant av bransjetrender
Utforsk en verden av gastronomiske vitenskaper og utdyp kunnskapen din om nye trender innen matinnovasjon og banebrytende produksjonspraksis , og posisjoner deg konkurransedyktig innenfor den internasjonale mat- og drikkesektoren. Følg lidenskapen din for mat som en gründer og strategisk mulighet for din karriere.
Forbedre din profesjonelle profil
Ta det første skrittet inn i matverdenen ved å være i forkant med trender, og fremme bærekraftige innovative løsninger for økologisk omstilling . Nyutdannede i Food Industry Management er klar til å ta fatt på sine profesjonelle karrierer enten i Italia eller i utlandet.