Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Introduksjon

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Department of Foreign Language and Cultures tilbyr et spansk program av høy kvalitet til det internasjonale samfunnet og utlendinger som bor i Colombia. Klassene gjennomføres på universitetsområdet i et akademisk, trygt og utmerket servicemiljø.

Skolestudenter, universitetsstudenter, ungdommer, voksne, fagfolk og ledere finner våre kurs deres beste mulighet til å forbedre kommunikasjonskompetanse på språket, og vil få muligheten til å lære om den colombianske og latinamerikanske kulturen.

Alle spanskkursene suppleres med et stort utvalg av kulturelle aktiviteter og ekstrakursuskurs som beriker opplevelsen. Deltakerne får også fleksibilitet i antall uker de ønsker å studere og startdato for kurset. Klasser starter hver uke på mandag.

Lær spansk med oss. Bli forelsket i Colombia og dens kultur.

Om våre kurs

Du vil jobbe med de 4 språkkunnskapene: skrive, snakke, lese og lytte (du vil øve hele tiden nytt vokabular og grammatikk). Vi vil gi deg klasseguider, så du trenger ikke å kjøpe ekstra materiale. du trenger bare en ordbok.

Våre kurs er svært fleksible, du kan velge hvor mange uker du skal studere og når du skal begynne. Klasser starter hver mandag, så du kan velge dato for å starte kurset.

Vi har forskjellige kurs som du kan velge mellom:

  • Generell spanskkurs (15 timer spanskundervisning per uke)
  • Intensiv spanskkurs (20 timer spanskundervisning per uke)
  • Generell spansk kursfrivillig arbeid
  • En på en leksjon

prisene

Kostnadene varierer avhengig av antall uker du studerer hos oss og hvilken type du selvfølgelig vil ta.

Du kan delta på noen av kursene som Universidad de La Sabana har for studentene. Gi oss beskjed om hvilke emner du er interessert i, så vi kan finne deg et kurs. Dette kurset har ikke karakterer, det er bare for oppmøte og det innebærer ikke en ekstra kostnad.

* Dette gjelder bare studenter som blir 2 måneder eller mer.

En gang i uken planlegger vi valgfrie kulturelle aktiviteter, som å besøke museer, naturparker, Bogotas sentrum, restauranter, blant annet. * Bare noen aktiviteter er inkludert i prisen.

En gang i uken er Latinamerikanske danseklasser gitt. Ingen ekstra kostnad for denne aktiviteten.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

plassering

Universitetet ligger i Chía, bare 7 kilometer fra Bogotá. Den har en vakker Campus med utmerkede fasiliteter.

I La Sabana er det et godt akademisk miljø og mange forskjellige aktiviteter å gjøre. I tillegg er Bogotá en kosmopolitisk by som tilbyr besøkende mange muligheter for underholdning, sport, uteliv, restauranter og aktiviteter.

Hvordan melde deg på nå?

1. Fyll inn registreringsskjemaet som er vedlagt.

2. Ta plasseringstesten (Via Skype eller på stedet). Vi må planlegge et intervju på skype for å bestemme ditt spanske nivå, dette vil ta 15 minutter. Gi oss beskjed om hvilken dag som passer best for deg.

3. Betal kurset (antall uker du har valgt). I tilfelle du allerede har startet programmet og bestemmer deg for å øke antall uker, vil kostnaden per uke bli billigere.

Betaling kan gjøres ved:

Bankoverføring: Vennligst be om koderne på universitetet som du kan foreta betalingen i banken din foretrukket i ditt land, denne betalingen er kun for USD

Å betale i Colombianske pesos kan du:

1. Innskudd i enhver bank Bancolombia i Colombia

2. Kontant- eller kredittkort på universitetet

Når du har gjort betalingen, vennligst send en kopi til min e-post, og jeg vil sende deg godkjennelsesbrev og sertifikat fra universitetet for ditt Visa hvis det er nødvendig. Send oss også en kopi av passet ditt.

4. Har en PIP (Oppføring og Permanent Tillatelse) eller Student Visa.

Hvis du skal bo i Colombia i mindre enn 3 måneder, og du er bosatt i et land som ikke trenger turistvisum for å besøke Colombia. Vennligst skriv mottaksbrevet og vis det til utlendingsoffisøren på El Dorado flyplass i Bogota; Du får PIP 5-stempelet i passet ditt, som betyr "Entry and Permanence Permit" og brukes til personer som skal lage korte kurs. Disse to alternativene lar deg studere i Colombia.

5. Ha en helseforsikring og ulykkespolicy med internasjonal dekning og tilgjengelig for den tiden du planlegger å bli i landet og send en skannet kopi til denne eposten: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Steder

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Spørsmål