Keystone logo
Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Introduksjon

Den Unicastelo er en høyere utdanningsinstitusjon hvis historie går tilbake til den begivenhetsrikt år 1968 da studenter fra hele verden manifestert ved endringer i utdanning og samfunn. Det var året for den Praha-våren, ble barrikadene i Paris og slaget ved Maria Antonia født Fakultet for filosofi, vitenskap og bokstaver. Siden da holder Unicastelo permanent tilkobling til de kontinuerlige fremskritt i global utdanning, som kommer til uttrykk i sin Institutional Development Plan for perioden 2006-2015.

I over 40 år viet til høyere utdanning, Unicastelo allerede uteksaminert mer enn 30.000 studenter i sine tre studiesteder og møtte tusenvis av mennesker i de ulike utvidelsesprosjekter som støttes. Institusjonen søker å demokratisere tilgangen til den akademiske verden, samt yrkesopplæring i høye kvalitetsstandarder, blant annet bestemmelser som tillater oss å tilby avansert opplæring for å forberede kompetente og etiske fagfolk for arbeidsmarkedet.

Basert på de banebrytende kurs 60- og 70-tallet, utdanning, kunst og samfunnsfag, den Unicastelo velkommen i dag på campus hovedkvarteret til São Paulo, dusinvis av online kurs til sin undervisning, forskning og utvidelse, formulert i produksjon og formidling av kunnskap samt økningen i regionale og nasjonale økonomier. Den Fernandópolis campus tilbyr studieprogrammer som bidrar til økonomisk og sosial utvikling i regionen. Det samme gjelder på campus av Descalvado ble åpnet i 2000, og tilbyr kurs med fokus på kvaliteten på yrkesfaglig opplæring og utvikling av lokalsamfunn.

Pedagogiske grunnlaget for Unicastelo er sementert i trenden startet i Basic Education i 1964 med Liceu Camilo Castelo Branco. I dag, utstråler Unicastelo koder av modernitet og moderne legger nok verdi til å støtte og berike læreplaner for elever og lærere.

I løpet av sin pedagogiske saga, universitetet konsolidert i 1971, opprettelsen av fakultetet for økonomi, regnskap og økonomi og administrasjon og kroppsøving. Kurset of Business Administration ble født et år senere. De første kursene, autoriserte i 1971, ble gjenkjent i løpet 1974 og Business Administration i 1975. Utvidelsen av kurstilbud økt så mye at på slutten av 80-tallet, institusjonen allerede hadde 24 graduate kurs. Ikke ved en tilfeldighet, i 1989, vant akkreditering som universitet gjennom forordning 374 av Kunnskapsdepartementet.

I mai 2005 har styret innført en ny Unicastelo utløsende, fra da av, prosessen med tilpasning til universitetet Bridge resolusjon, publisert i Federal Official Gazette på 05/10/06. I 2006 avholdt det første møtet i sitt Superior Councils CONSUN (Universitetet Council) og CONSEPE (Board of Education and Research), organer kollegiale medlemmer av ledelsen av universitetet, som fungerer effektivt passer faktiske statuttene for universitetet, sin PPI (Institutional Education Programme) og PDI (Institutional Development Plan), kreves, ved lov, for akkreditering av enhver utdanningsinstitusjon med Kunnskapsdepartementet og viktige verktøy for planlegging og vekst av universitetet.

Endelig registrere Unicastelo var det første universitetet i landet til å inngi slike styringsdokumenter, allerede justert til de nye kravene til MEC. Faktisk, i ferd med regulatoriske justering, etablere fra begynnelsen Kommisjonen for vurdering og oppdatert status at i tillegg til utdanningspolitikk, bringer nyskapende plan for undervisning karriere. Det er viktig at identiteten til Unicastelo styrkes og deles blant alle medlemmer av lokalsamfunnet til det faglige stolthet er ikke begrenset til innløsning av betydningsfulle øyeblikk i historien, men finner oppmuntring i permanente mekanismer minne universitetsbygningen for fremtiden. Dette er ikke å erstatte den tradisjonen, men å finne opp en begrunnet stede i symbiose mellom teori og praksis.

Steder

  • Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

Spørsmål