Keystone logo
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Introduksjon

Universitetet i Sorocaba - Uniso er en fellesskaps University, regional, ikke tverrkirkelig, kvalitet, den første frøet ble Avdeling for filosofi, vitenskap og Brev Sorocaba, etablert i 1951, som begynte å fungere effektivt i 1954 med to kurs: Pedagogikk og Neo-latinske bokstaver, og bare 27 studenter.

I dag har Uniso mer enn 60 undervisning, har etter konfirmasjonen kurs og streng forstand, og skjøte kurs. Hans studenter kommer fra 70 byer som ligger innenfor en radius på 100 km rundt Sorocaba, og er spredt over tre studiesteder: University City Lærer Aldo Vannucchi, åpnet i 1999; Trujillo campus der Fakultet for filosofi, vitenskap og Letters ble etablert i 1954; og campus Seminar siden 1994.

Innen organiseringen av National Higher Education, er Uniso utformet som University: Fellesskapet, både for eiendommen til ledelsen, det er eid av samfunnet og ikke staten eller private. Derfor, for å klare det, i tillegg til Superior Rådet sin myndighet Vedlikeholder, ledet av Sorocaba erkebispedømmet erkebiskop og integrert av åtte kategoris medlemmer sorocabana samfunnet, har Uniso interne fora, inkludert Universitetet Council - Konsulent , som består av ledere, lærere, studenter og ansatte ved institusjonen, representanter for sin Vedlikeholdes Entity, Rådhuset, Rådhuset, Bar Association of Brasil - Brazilian Bar Association og sentrum av Sao Paulo State Industries - Ciesp. Fellesskapet blir Uniso eksisterer for å tjene den effektivt, gjennom streng forvaltning og alltid oppdatert.

Ikke-trossamfunn, det vil si, selv om kroppen Vedlikeholdes har blitt etablert av bispedømmet Sorocaba, Uniso ikke eies av den katolske kirke eller akademisk forslaget er bundet av det, men er inspirert av kristne verdier.

Regionalt, men uten å miste sin universelle karakter, er Uniso oppmerksomme på egenskapene og behovene i Sorocaba regionen. I denne regionen er Uniso stadig inn, produsere og formidle kunnskap, med sosial effektivitet som en mektig agent for operasjonalisering av de grunnleggende forventninger til regional samfunnet.

Kvalitet, dvs. skalert med letingen etter en konstant og betydelig prestasjon av universalitet av kunnskap og sammenheng med sitt pedagogiske prosjekt ledet av kriteriene for vurdering av de relevante organer og ikke ved bare kvantitative veksten.

Steder

  • Rod. Raposo Tavares, s/n - Vila Artura, Sorocaba - SP, 18023-000, Brazil, , Sorocaba

Spørsmål