Keystone logo
© © Universitas Prasetiya Mulya
Universitas Prasetiya Mulya

Universitas Prasetiya Mulya

Universitas Prasetiya Mulya

Introduksjon

Universitas Prasetiya Mulya

Universitas Prasetiya Mulya er pioneren for MBA-programmet og et ledende forretnings- og entreprenørskapsuniversitet i Indonesia. Institusjonen ble etablert i 1982 av medlemmer av landets fremtredende bedriftsledere med mål om å tjene som et utmerket læringssenter for sine partnere: forretningsentreprenører, fagfolk og forskere.

I 2005 bekreftet Universitas Prasetiya Mulya grunnleggernes dedikasjon til å utdanne unge indonesiske entreprenører ved å starte bachelorprogrammer. Siden den gang har det årlige studentopptaket økt, så det var nødvendig med mer plass for å imøtekomme det økende antallet studenter. På slutten av 2009 bygde Universitas Prasetiya Mulya et andre campus med et totalt areal på 8 hektar som ligger i et forstadsområde sørvest i Jakarta; Edutown-Bumi Serpong Damai (BSD) by.

BSD Campus tilbyr en hyggelig atmosfære å studere ettersom den ligger vekk fra Jakartas overbelastning og støttes av overlegne campusfasiliteter. Den nye campusen ble bygget spesielt for å tjene studenter bedre, og den symboliserer kreativt Universitas Prasetiya Mulyas høye forpliktelse til de høye standardene for fortreffelighet i utdanning og etablering av vellykkede gründere og forretningsfolk.

Tidlig i 2016 forvandlet Universitas Prasetiya Mulya seg til et fremtidens universitet for å svare på de ulike utfordringene i det 21. århundre ved å bli pioneren for et samarbeidende universitet i Indonesia. Universitas Prasetiya Mulya innser betydningen av vitenskapelig samarbeid ved å etablere den nye School of Applied Science, Technology, Engineering, and Mathematics (Applied STEM); sammen med sin veletablerte og anerkjente School of Business and Economics (SBE) og Executive Learning Institute (ELI).

Prasetiya mulya, Universitas prasetiya mulya, sekolah bisnis og ekonomi universitas prasetiya mulya, prasmul, sekolah bisnis terbaik di Jakarta, sekolah mus jakarta, Kuliah jurusan mus, Kuliah event, kampus bisnis dijakarta, kampus bisnis

Visjon og misjon

Syn

Universitetet har visjoner om å være en pådriver for å fremme vitenskapen og være etablering og utvikling av en innovativ og overlegen virksomhet gjennom utdanning. Samtidig er Universitas Prasetiya Mulya forpliktet til å forske og trene innen forretningsvitenskap, sosial og anvendt STEM for fremgang og velstand i Indonesia.

Oppdrag

Universitetets oppdrag er som følger:

 1. Å drive forretningsmessig, sosial og anvendt STEM-utdanning med en studentsentrert læringsprosess av høy kvalitet for å utvikle forretnings- og profesjonelle ledere som eier fortreffelighet, verdighet, etikk og respekt for pluralitet og bidrar sterkt til utviklingen av Indonesia.
 2. Å utføre kvalitetsforskning innen forretningsvitenskap, sosial og anvendt STEM og innovasjon for å etablere sunne forretningsøkosystemer og bidra til å fremme vitenskapen.
 3. Å utføre samfunnstjeneste gjennom bruk av ekspertise innen næringsliv, sosial og anvendt STEM for Indonesias fremgang.
 4. Å innovere innen forretningsvitenskap, sosial og anvendt STEM for initiering av forretningsforetak ved å bruke lokal visdom.

Steder

 • Jakarta

  Edutown Kav Edu I No. 1JI. BSD Raya UtamaBSD City, Kab. Tangerang, , Jakarta

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål