Keystone logo
Universitat de Vic

Universitat de Vic

Universitat de Vic

Introduksjon

University of Vic - Central University of Catalonia kom ut fra et regionalt og innbyggerinitiativ for å fortsette med en universitetstradisjon som går tilbake til middelalderen. University of Vic - Central University of Catalonia er et offentlig universitet under privat ledelse. Det gir en offentlig tjeneste innenfor områdene undervisning, forskning og kunnskapsoverføring innen sine fagfelt.

Dens oppgave er å utvikle kunnskap og innovasjon for å tjene regionen, og den har en særegen internasjonal yrke. Det fokuserer på studenter og deres allmennopplæring og innpasser verdiene til individuell kreativitet, profesjonell strenghet og sosialt engasjement. UVic-UCC er nært knyttet til nærmiljøet og den kulturelle, sosiale og økonomiske fremgangen i Catalonia.

Treningsmodell

Opplæringsmodellen ved University of Vic - Central University of Catalonia sikrer full personlig vekst og faglig utvikling av studenter, som støttes gjennom hele opplæringen og får personlig tilpasset undervisning. Opplæring er organisert gjennom teamarbeid mellom lærerstaben og alle andre områder i universitetssamfunnet.

Flerspråklig utdanning

UVic vurderer flerspråklig opplæringsnøkkel for student- og personellmobilitet, og studiet av språk og kultur er en utmerket måte å få en bredere bevissthet på dagens verden. Derfor inkluderer alle lavere grader en rekke kurs på engelsk for profesjonelle formål.

Forskningsaktivitet

Tjuefem forskergrupper, hvorav 16 er anerkjent av den katalanske regjeringen, og elleve forskningsstoler bærer videre UVic-UCC forskningsaktivitet med det klare målet å generere kunnskap og overføre det til samfunnet.

Internasjonal profil

UVic-UCC har utvekslingsavtaler med universiteter og institusjoner i førti land over hele verden og gjør et forsøk på å sikre at internasjonale studenter ved UVic-UCC føler seg hjemme, og universitetets lille størrelse betyr flere muligheter for interaksjon mellom studentene og ansatte, fremme studiet og personlig utvikling. UVic-UCC oppfyller behovene til internasjonale studenter gjennom International Relations Unit og Student Services.

UVic-UCC International Campus er en paraplyorganisasjon for UVic-UCC-aktiviteter rettet mot et internasjonalt publikum: å tilby mobilitets- og utvekslingsprogrammer, etterutdanning og internasjonale samarbeidsprosjekter.

Dessuten tilbyr det også Study Abroad-programmer i Barcelona, intensive akademiske sommerprogrammer kombinert med kulturelle og sosiale aktiviteter og skreddersydde kurs for institusjoner.

Sosial og profesjonell integrering

UVic-UCC vedtar en praktisk pedagogisk tilnærming, er åpen og responsiv overfor samfunnets forandrede behov, og tar en aktiv rolle i å sikre tilfredsstillende faglig plassering (på spansk) av kandidater.

Undervisningsinnovasjon

UVic-UCC har et Utdannelsesinnovasjon og opplæringssenter (CIFE) (på spansk) for å fremme livslang læring av universitetslærer, opplæringsplanlegging og utvikling av innovasjon for å forbedre undervisningskvaliteten.

Sosial og territoriell forpliktelse

UVic er et lokalt universitet, forpliktet til den økonomiske og sosiale utviklingen av den omkringliggende regionen og Catalonia (på spansk), gjennom sin undervisning, forskning og kunnskapsoverføringsaktivitet, gjennomsyret med et særegent europeisk og internasjonalt kall.

Etisk kode

Ved UVic-UCC og Balmes University Foundation er etisk oppførsel basert på tre verdier: individuell engasjement, upartiskhet og vitenskapelig sannhet. Universitetets etiske kodeks (på spansk) består av tolv generelle prinsipper for å øke folks bevissthet om behovet for etisk oppførsel og deres ansvar som medlemmer av UVIC-UCC-fellesskapet og Balmes University Foundation.

University of Vic - Central University of Catalonia sentre

 • Doktorgradsstudium
 • Fakultet for nærings- og kommunikasjonsstudier
 • Fakultet for utdanning, oversettelse og humaniora
 • Fakultet for helsefag og velferd
 • Fakultet for vitenskap og teknologi
 • Fakultet for helsevitenskap på Manresa (føderalt senter)
 • Det medisinske fakultet (føderalt senter)
 • Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Manresa (føderalt senter)
 • BAU. Design College (tilknyttet senter)
 • EADA, School of Management and Administration (tilknyttet sentrum)
 • ESERP - Barcelona School of Business and Social Science (tilknyttet senter)

Steder

 • Barcelona

  Via Augusta, 123, 08006, Barcelona

 • Vic

  Carrer de la Sagrada Família,7, 08500, Vic

  Spørsmål