Keystone logo
University College Isle of Man

University College Isle of Man

University College Isle of Man

Introduksjon

UCM har et mangeårig rykte for å være fremragende innen trening og utdanning på øya. Vi er stolte over å ha inspirert, utfordret og gitt studentene våre gjennom årene til å gi en positiv innvirkning på verden rundt dem.

Vi tilbyr et bredt spekter av kurs, som inkluderer faglige, yrkesmessige og profesjonelle muligheter, samt fritid og rekreasjon.

14-16 PROGRAM

Formålet med dette programmet er å gi 14 til 16 år gamle skoleelever muligheten til å få en større forståelse av yrkesutdanning og karrieremulighetene som er tilgjengelige på øya. Vi samarbeider med lokale skoler for å oppmuntre til og muliggjøre progresjon i utdanning blant ungdom. Elevene går på college en halv dag i uken i to år. For mer informasjon, se vår 14-16 guide for 2021.

VIDEREUTDANNING

Våre videreutdanningskurs dekker et bredt spekter av fagområder, inkludert: bygg, virksomhet, administrasjon og IT; kunst, design og media; konstruksjon og produksjon av motorvogner; frisør & skjønnhetsbehandling; helsevesen; barnepass; gjestfrihet og catering; databehandling og IT; generelle studier og idrett. For mer informasjon, se vår videreutdanningsveiledning og videreutdanningsside.

HØYERE UTDANNING

Våre høyere utdanningstilbud inkluderer HNC, HND og en MBA. Kurs på gradnivå tilbys i forbindelse med University of Chester. Se vår guide for høyere utdanning eller siden for høyere utdanning for mer informasjon.

LÆRESKAP

Vi samarbeider med lokale arbeidsgivere å gi læretid programmer som dekker nesten alle sektorer på øya. Disse ordningene er utviklet med tanke på studenter og arbeidsgivere, og sørger for at ferdighetene som oppnås mens de er i lære, ikke bare støtter arbeidsgivere, men også gir lærlingen de ferdighetene og kunnskapene som kreves for at de skal komme videre i karrieren. For mer informasjon, besøk vår lærlingeplass-side.

TJENESTER TIL VIRKSOMHET

Vi tilbyr også et bredt spekter av kurs over mange fagområder med sikte på å støtte samarbeid med bedrifter over hele øya. Vi tilbyr følgende til bedrifter:

Core Services to Business opplæringskurs. Dette dekker forretningsforetak; samsvar og lovgivning; helse, omsorg og velvære; tekniske, og erfarne entreprenørkurs.

Skreddersydd trening.

Bruk av våre fasiliteter og tjenester.

Forskningsmuligheter.

Tilgang til tilskudd og finansieringsinformasjon.

Se siden Services to Business for mer informasjon.

FRITID

Vår fritidskursguide beskriver over 200 kurs for voksne som dekker et bredt utvalg av emner, inkludert: business & technology; matlaging og kakepynt; kreativ kunst; generell interesse; helse og velvære; og språk.

Se vår NYE fritidskursguide for 2020/2021 eller utforsk vår fritidsside for mer informasjon.

FANGELSUTDANNING

Vi er ansvarlige for utdanning i Isle of Man fengsel. Målet med fengselsopplæring er å redusere nivået av gjenforbrytelse gjennom læring og utvikling av viktige akademiske ferdigheter som gir verdifull overførbar kunnskap når de søker arbeid etter løslatelse. Hver elevs individuelle læringsplan fokuserer på vellykket gjenbosetting og oppfordrer dem til å gi et produktivt bidrag til samfunnet.

EKSAMENTJENESTE

Vi overvåker alle elementene i eksamensprosessen ved UCM, fra registrering til sertifisering, for å sikre en jevn og stressfri eksamensopplevelse for alle våre studenter på tvers av de forskjellige kursene og læreplanene. For mer informasjon, se siden Eksamenstjeneste.

Steder

  • Douglas

    Homefield Road, IM2 6RB, Douglas

    Spørsmål