Keystone logo
University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Introduksjon

The University of Applied Sciences i Walcz er en høyere utdanningsinstitusjon, som ble stiftet 1. juli 2004. Siden den gang har fagfolk blitt utdannet her.

PWSZ i Walcz tilbyr full tid og ekstramural bachelor- og ingeniørutdanninger som varer 6 eller 7 semestre. Det er følgende programmer gjennomføres vi kan tilby samarbeid innen: En sju-semester Bachelorprogram i ledelse og Produksjon Engineering, med fire spesialiteter å velge mellom:

 1. industriell logistikk
 2. Programmering for maskiner og teknologiske enheter
 3. Forvaltning av automatiske produksjonssystemer

En seks-semester Bachelorprogram i pedagogikk har fire spesialiteter:

 1. pedagogikk med tidlig - utdanning fokusert på å utdanne lærere for den integrerte førskole eller grunnskole,
 2. tidlig opplæring og spesialpedagogikk - forbereder lærere i stand til å jobbe med små barn med utviklingsforstyrrelser eller står i fare for nedsatt funksjonsevne.
 3. pedagogikk barne- og ungdoms omsorg og re-sosialisering fokusert på å utdanne sosialarbeidere i stand til å håndtere vanskelige ungdom og yngel,
 4. pedagogikk eldreomsorgen og geragogy (eldergogy) fokusert på å utdanne sosialarbeidere i stand til å håndtere alle livets vanskeligheter og kompleksiteten knyttet til eldre

En seks-semester Bachelorprogram Physical Education tilbyr to spesialiteter:

 1. Personlig sikkerhet og eiendom beskyttelse
 2. Kroppsøving undervisning med ytterligere spesialisering i forebyggende øvelser.

En seks-semester bachelor økonomi og regnskap tilbyr spesialiteter:

 1. bank
 2. e-Finance
 3. Offentlig administrasjon ledelse
 4. Regnskap for ledere

En seks-semester Bachelorstudiet Information Technology for Business and Administration tilbyr spesialiteter:

 1. De Internet Technologies
 2. IT-systemer for styring

En seks-semester Bachelorprogrammet Administration tilbyr spesialiteter:

 1. Lokal forvaltning
 2. Administrasjon for offentlig og nasjonal sikkerhet

TILLEGGSINFORMASJON

PWSZ i Walcz har utviklet dynamisk helt fra start, og til tross for sin "ung alder", har blitt en ledende institusjon for høyere utdanning i regionen. Våre medarbeidere kommer fra anerkjente universiteter og høyskoler fra hele Polen. Skolen er lokalisert i to bygningskomplekser; en neo-gotisk bygning fra begynnelsen av det 20. århundre, og tidligere militærkaserne spredt over et område på 4,6586 hektar. Rektors kontor, andre myndigheters kontorer og administrative kontorer, samt datarommet, noen undervisningsrom og aula ligger i det historiske, neo-gotiske bygningen. De fleste av de vanlige klasser og foredrag holdes i de tidligere militærkaserne, som har blitt modernisert og tilpasset undervisning. Klasse og undervisningsrom er av høy standard og er utstyrt med høykvalitets multimediafasiliteter. Som kvaliteten på undervisningen er en prioritet på PWSZ i Walcz, er laboratorier og klasser undervist i små grupper og med bruk av moderne teknikker.

Ressursene hovedbibliotek er åpne for studenter og ansatte. Alt Bibliotek materialet finnes i elektroniske kataloger. Det er Karriere Kontor samt Students 'Union og vitenskapelige studentgrupper som opererer i skolen. Studentene kan utvikle sine lidenskaper og interesser. I løpet av studiene de også tilegne seg praktiske ferdigheter gjennom deltakelse i internship og lærlingordninger. Gjennom studiene oppmerksomhet både teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter, takket være som, er våre kandidater ettertraktet av arbeidsgivere.

PWSZ deltar i den europeiske livslang læring Erasmus; og i 2007 ble det innvilget Erasmus Card.

Alle karakterer og kreditter mottatt under studiene ved PWSZ i Walcz omdannes til ECTS (European Credit Transfer System) poeng, takket være som det er en mulighet for studentutveksling med partner universiteter og skoler.

God kvalitet utdanning er en prioritet på PWSZ, som gjør det til skolen for ambisiøse, pliktoppfyllende og ressurssterke mennesker. Vi sørger for høye utdanningsstandarder og gjør det mulig å oppnå konkrete mål. Majors og spesialiteter på PWSZ i Walcz rette for å forfølge en vellykket karriere i attraktive arbeidsplasser i Polen og i utlandet. Det er en sovesal tilgjengelig for studentene; og takket være Karriere Kontor, vi kan også tilby private haller.

LOKALISERING

Byen Walcz ligger i nærheten av den polsk-tyske grensen (150 km.) Og er krysset av hovedkommunikasjonsveier; fra grenseoverganger i Szczecin og Swinoujscie til Bydgoszcz, Warszawa og furtherto den østlige grensen (route10) fra grenseoverganger i Świecko og Słubice (Frankfurt) til Gdańsk, Elbląg og videre til Kaliningrad (rute 22) fra Schlesien, Poznań til Kołobrzeg og Koszalin ( rute 178) Walcz ligger i sentrum av den Wałeckie Lake Distric (Pojezierze Wałeckie), et vakkert område av 150 innsjøer. Selve byen ligger mellom to innsjøer, med flere små innsjøer spredt rundt. Walcz er omgitt av frodige, gamle skoger med flere naturminner. Hele Lake District er under økologisk beskyttelse.

Turist, rekreasjons-og miljø fasiliteter i byen gjør det til et perfekt sted for naturelskere og aktive mennesker. Walcz og dens omgivelser gir ideelle forhold for noen form for turist aktivitet; turgåing, sykling, ridning, seiling og kanopadling.

The Central Sports Centre - Olympic Games Forberedelse Centre ligger i byen. Idrettsutøvere fra hele landet kommer hit for sport sammenkomster. PWSZ studentene også øve på Central Sports Centre.

Walcz

Steder

 • Walcz

  Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål