Keystone logo
University of Doha for Science and Technology

University of Doha for Science and Technology

University of Doha for Science and Technology

Introduksjon

Hvem vi er

College of the North Atlantic – Qatar (CNA-Q) ble opprettet for å møte de ambisiøse og visjonære målene for Qatar National Vision (QNV) 2030. CNA-Q er et partnerskap mellom staten Qatar og College of the North Atlantic i Canada .

172173_3_theCnaqStory.jpg

Vi åpnet offisielt i september 2002. CNA-Q dekker statens behov for nyutdannede som har praktisk opplæring innen sitt fagfelt. Som den tredje største post-sekundære institusjonen i Qatar, har CNA-Q nå mer enn 3 545 heltidsstudenter i studieåret 2019-2020 og har uteksaminert 6 473 studenter.

CNA-Q er anerkjent som et Center for Excellence i teknisk og yrkesrettet utdanning i staten Qatar. Vi tilbyr interaktiv akademisk og co-curricular programmering til mer enn 3545 heltidsstudenter påmeldt i over 30 programmer innen områdene ingeniørteknologi og industrielle fag, helsevitenskap, bedriftsledelse og informasjonsteknologi, akademisk utdanning og grunnprogram. I tillegg melder hundrevis av studenter seg årlig på en rekke etter- og profesjonsutdanninger.

Å lære ved CNA-Q er en transformerende opplevelse for de som kommer hit: Høgskolen er kjent for eksepsjonell studentsentrert læring, forankret i erfaringsbaserte og anvendte metoder, og undervist av industri og akademiske eksperter i toppmoderne fasiliteter.

Et stolt partnerskap mellom staten Qatar og College of the North Atlantic i Newfoundland og Labrador, Canada, CNA-Q tilbyr en enestående pedagogisk opplevelse til studenter fra mer enn 20 land. I tillegg til diplomprogrammer i bedriftsledelse og informasjonsteknologi, ingeniørteknologi og helsevitenskap, tilbyr CNA-Q et komplett spekter av studentaktiviteter og klubber.

Siden 2002 har CNA-Q uteksaminert mer enn 6473 studenter for å gå inn i arbeidsstyrken lokalt og bidra til Qatars nasjonale visjon 2030.

172207_cnq2.jpg

Visjon og misjon

CNA-Q er anerkjent som et Center for Excellence i teknisk og yrkesrettet utdanning i staten Qatar. Vi tilbyr interaktiv akademisk og co-curricular programmering til mer enn 3200 heltidsstudenter påmeldt over 30 programmer innen områdene ingeniørteknologi og industrielle fag, helsevitenskap, bedriftsledelse og informasjonsteknologi, akademisk utdanning og grunnlagsprogram. I tillegg melder hundrevis av studenter seg årlig på en rekke etter- og profesjonsutdanninger

Vår visjon

CNA-Q er det nasjonale instituttet for høyere utdanning for anvendt teknisk og yrkesrettet utdanning og opplæring.

Vårt oppdrag

CNA-Q er en nasjonal institusjon for høyere utdanning som tilbyr internasjonalt anerkjent teknisk og yrkesrettet utdanning og opplæring i samarbeid med arbeidsgivere for Qatars utviklende økonomi.

Våre verdier

 • Vi tror alle har potensial til å lære og vokse.
 • Vi verdsetter autentisk læring som lar studentene gjenkjenne potensialet sitt både profesjonelt og personlig.
 • Vi er fokusert på å øke studentenes suksess og møte interessentenes behov.
 • Vi opererer med respekt, integritet og åpenhet.
 • Vi er entusiastiske, engasjerte og motiverte.
 • Vi samarbeider, empatiske og støtter hverandre.
 • Vi verdsetter nysgjerrighet og innovasjon.
 • Vi holder hverandre ansvarlige.

172206_cnq1.JPG

Steder

 • Doha

  Arab League Street,24449, , Doha

  Spørsmål