Keystone logo
University of Edinburgh Winter School

University of Edinburgh Winter School

University of Edinburgh Winter School

Introduksjon

Velkommen til University of Edinburgh Winter School !

Winter School vil finne sted online i 2021. Å studere ved University of Edinburgh er den perfekte måten å utvide dine akademiske og kulturelle horisonter ved et av de 20 beste universitetene i verden (QS World University Rankings 2020).

Vår historie

Med vår rike historie, anerkjente alumner og fremtredende forskere, har vi mye å være stolte av i våre mange århundrer som et verdenskjent universitet.

Fra Nobelpristagere og olympiske mestere til romfarere og statsministre har universitetet i Edinburgh påvirket historien siden det åpnet portene for de første studentene i 1583.

Banebrytende tenkere

Etter den skotske opplysningen på 1700-tallet var universitetet plassert i forkant av akademia og kritisk tenkning.

På grunn av besluttsomhet og utholdenhet fra en gruppe Edinburgh-intellektuelle, ble etablerte fakta om verden dristig og konsekvent utfordret.

Midt i denne gruppen var David Hume, filosof, økonom og essayist kjent for sin filosofiske skepsis og empiri; Joseph Black, kjemikeren bak oppdagelsen av latent varme og karbondioksid; og James Hutton, 'Father of Modern Geology'.

142280_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Forme fortid, nåtid og fremtid

Vi er hjemmet til Storbritannias eldste litterære priser, James Tait Black-prisene og Dolly-sauen, det første dyret som er klonet fra en voksen somatisk celle.

Det var også her ved University of Edinburgh at Sir Arthur Conan Doyle ble inspirert til å skape sin beryktede karakter, Sherlock Holmes og James Young Simpson var banebrytende for bedøvelsesmidler gjennom oppdagelsen av kloroformens egenskaper.

Mer nylig ble teoretisk fysiker og professor emeritus Peter Higgs tildelt Nobelprisen i fysikk for sin spådom av Higgs Boson i 1964.

Gjennom de mange prestasjonene til sine ansatte og studenter har universitetet fortsatt å presentere banebrytende forskning, inspirerende undervisning og nytenking som sitt sentrale etos, og tiltrekker seg noen av de største sinnene fra hele verden.

Steder

  • Edinburgh

    Paterson's Land, Holyrood Road, , Edinburgh

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål