Keystone logo
University of Hradec Králové, Faculty of Science

University of Hradec Králové, Faculty of Science

University of Hradec Králové, Faculty of Science

Introduksjon

The University campus ligger beleilig i sentrum med gangavstand til de andre universitetsbygningene, Educational og Scientific Library, og den gamle bydelen.

Universitetet i Hradec Králové forbereder kvalifiserte spesialister som lykkes på det lokale arbeidsmarkedet og i utlandet. Dokumentet gis automatisk til alle nyutdannede, og det garanterer verdensomspennende anerkjennelse av vitnemål fra Universitetet i Hradec Králové.

Universitetet består av fem deler: Avdeling for lærerutdanning, Avdeling for informatikk og ledelse, Filosofisk fakultet, Fakultet for naturvitenskap og Institutt for sosialt arbeid.

Fakultetet ble etablert 1. september 2010, som består av fem avdelinger - biologi, fysikk, kjemi, informatikk og matematikk, inkludert tre lavere kurs, en praktisk kurs og totalt 271 studenter. Siden starten har vi klart å øke antall akkrediterte studietilbud på sytten, hvorav det er to doktorgradsprogrammer, seks master og ni bachelorgrad programmer. I tillegg til disse nye og vellykkede akkrediteringsprosedyrer, har vi også klart å få vår første innvielses lov innen Theory of Education i fysikk.

Steder

  • Rokitanského 62

Spørsmål