Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Graduate Certificate for bærekraftig miljø, sosialt og styresett lederskap
University of Minnesota – Carlson School of Management

Graduate Certificate for bærekraftig miljø, sosialt og styresett lederskap

Minneapolis, USA

2 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Forbered deg på å lede bærekraftige løsninger på de miljømessige og sosiale utfordringene organisasjoner står overfor i Minnesota og rundt om i verden.

Mange organisasjoner i dag streber etter å møte den tredoble bunnlinjen – mennesker, planeten og profitt. Ved å forfølge ditt Sustainable Environmental, Social and Governance Leadership Graduate Certificate, kan du forberede deg på å overvåke innsatsen for å oppnå netto nullutslippsmål og forplikte deg til etisk praksis hos selskaper i Minnesota og rundt om i verden.

Utviklet gjennom et samarbeid mellom Carlson School of Management, Humphrey School of Public Affairs og Institute on the Environment (IonE), fokuserer Sustainable ESG Certificate-programmet på offentlig politikk og bærekraftskonsepter som er relevante for moderne forretningsposisjoner. Du vil lære av fakultetet som formidler ekspertise fra flere disipliner, slik at du kan designe og implementere ESG-forbedringer i en rekke jobbsektorer.

Kurs/emner inkluderer: Endre lederskap for miljø-, sosial- og styresett; Fundamenter i bærekraftsvitenskap.

Ansatte fra våre bedriftspartnerorganisasjoner er automatisk kvalifisert for 15 % undervisningsrabatt.

Om skolen

Spørsmål