Keystone logo
University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

Introduksjon

En stimulerende miljø for studier og forskning i Sveits

Den University of Neuchatel (UniNE) er en internasjonalt anerkjent institusjon samt et universitet på en menneskelig skala. Med 4380 studenter fra Sveits og utover (nesten 20% av studenter fra utlandet), gir det høy kvalitet undervisning og støtte. Bachelor og Master grader er kompatibel med de fleste andre europeiske universiteter og er i tråd med samfunnets forventninger i en rekke nyskapende og banebrytende felt.

Halvveis mellom Genève og Zürich, i midten av Europa, er det UniNE et perfekt sted for de som ønsker å studere eller å foreta høyt nivå forskning i et praktfullt miljø, nær sjøen og fjellene. I Neuchâtel, studentenes og forskernes aktiviteter foregår over hele byen, i ulike men nærliggende steder. Dette sikrer tett kontakt og gjensidig hjelp, særlig mellom nybegynnere og viderekomne studenter.

Fakta og nøkkeltall

4380 studenter nesten 60% av dem kvinnelig 552 doktorgradskandidater over 40% fra utenfor Sveits 740 ansatte (FTE tilsvarende) hvorav nesten 70% er lærere 935 grader tildelt i november 2011

historie

Den Academy of Neuchatel ble grunnlagt i 1838. Det skylder sin fødsel, ikke bare til den sterke politiske vilje til å gi regionen en høy kvalitet pedagogisk etablering, men også til geolog og paleontolog Louis Agassiz som har gjort betydelige vitenskapelige fremskritt på den tiden. I 1866 ble den Academy består av filosofiske fakultet, Fakultet for naturvitenskap og Det juridiske fakultet, samt noen high school-nivå institusjoner. I 1873 ble den teologiske fakultet lagt. Ved dekret av Grand Council av 18. mai 1909, ble den Academy of Neuchatel offisielt etablert som Universitetet i Neuchatel.

I tillegg til institusjonens døpe, 1910 lov om høyere utdanning opprettet en handelshøyskole, og ga studentene mulighet til å gjennomføre doktorgradsstudium i alle fakulteter. Siden etableringen har UniNE alltid som mål å gi utdanning på høyest mulig nivå. Dens beskjedne størrelse gir det dynamikk og fleksibilitet som er nødvendig for å oppnå dette målet.

Hvorfor velge University of Neuchatel

Forpliktelse til inspirert og inspirerende undervisning

Det som skiller University of Neuchatel fremfor alt annet er kvaliteten på lærerstaben. Når du ansetter, sikrer vi at hver lærer har avanserte ferdigheter og et internasjonalt renommé innen sitt forskningsområde. Som et resultat av våre professorer er svært opptatt av hva de lærer - men det er ikke alt. Å undervise på UniNE, må de også møte høye pedagogiske standarder slik at de kan dele sine kunnskaper på en inspirerende måte for sine elever.

En rask lese gjennom vår ekspert "hvem er hvem" vil hjelpe deg å bli kjent med noen av våre professorer.

En sympatisk sted å studere

I motsetning til større universiteter, ikke anonymitet ikke råder grunnen ved Universitetet i Neuchatel. Tvert imot, folk bli kjent med hverandre - de diskutere og utveksle ideer, og elevene ofte får sine lærere ut av klassen. Det er en følelse av solidaritet og støtte mellom studenter, særlig mellom komne studenter og nybegynnere. Dette gjør det mulig å bygge vennskap som vil vare deg gjennom hele din profesjonelle karriere og ditt liv utenfor det.

Unike undervisningsmetoder

Ved Universitetet i Neuchatel, studenter deltar aktivt i timene, hjelpe forståelse og økt effektivitet i arbeidet. Gruppearbeid, seminarer og ekskursjoner er ofte organisert, i motsetning til i større universiteter der disse undervisningsformer er ofte utilgjengelig, gitt at i overkant av hundre studenter kan delta på en kurs.

Studenter fra hele verden

The University of Neuchatel har et internasjonalt renommé: 21% av studentene kommer fra utenfor Sveits (ca. 100 nasjonaliteter). Et slikt kulturelt mangfold er en stor ressurs, både når det gjelder undervisning og atmosfære på campus.

Engasjerende studenter i forskning

Takket være den relativt lille størrelsen på University of Neuchatel, kan elevene være aktive deltakere i stedet for bare et publikum. De er innviet i kunnskapsproduksjonen veldig tidlig i studiene. Videre bachelorstudenter (i enkelte områder) og masterstudenter har mulighet til å delta i prosjekter med stipendiater og andre forskere. Engasjerende masterstudenter i forskning åpner opp attraktive muligheter for faglig utvikling. Faktisk har mange institutter ved Universitetet i Neuchatel etablert forbindelser med bedrifter på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Steder

  • Avenue du 1er-Mars 26 CH-2000 Neuchâtel, , Neuchâtel

Spørsmål