Keystone logo
University Of Nizwa

University Of Nizwa

University Of Nizwa

Introduksjon

University Of Nizwa (UoN) ble etablert i Sultanatet i Oman i 2004 som et fakultet styrt private universitet med ikke-profitt. Det ligger 140 km fra den nasjonale hovedstaden i Muscat i den indre regionen Al-Dakhiliya nær den historiske tidligere hovedstaden i Nizwa. Universitetet søker å tilby et progressivt og trygt læringsmiljø som respekterer sultanatets tradisjoner og verdier.

Siden starten har UoNs ledende filosofi vært å gi studentene utdannelse av høy kvalitet som forbereder dem til å bidra meningsfylt til den økonomiske, kunstneriske og estetiske veksten i landet. Nyutdannede, uavhengig av hovedfag, forventes å være dyktige livslang elever med ferdigheter i regning, kommunikasjon, kritisk tenkning og problemløsning. Alumni vil ha en forståelse av sin kultur, verdier som den bygger på og delte verdier av menneskeheten generelt.

I løpet av den korte tiden siden begynnelseskursen på 1200 studenter begynte å ta kurs 16. oktober 2004, har universitetet utvidet seg enormt, både i fysisk størrelse og i antall og mangfold av programmer som tilbys studenter. På dette tidspunktet tilbyr universitetet over 30 hovedfag og 6 masterprogrammer til en studentmasse på nesten 6500. Bygging pågår i nærheten av en ny toppmoderne campus for å støtte den fortsatte veksten av universitetet og dets akademiske tilbud.

Steder

  • Birkat Al Mouz

    Birkat Al Mouz, Oman

    Spørsmål