Keystone logo
© Eva Dang
University of Northampton International College

University of Northampton International College

University of Northampton International College

Introduksjon

UNIC gir en hjelpende hånd til internasjonale studenter, hvis nåværende karakterer ikke oppfyller universitetets krav til inngangsgrad eller har en kvalifikasjon som ikke er anerkjent innen universitetet.

Vi hjelper ved å tilby et akademisk springbrett til University of Northampton, gi Foundation, First Year og Pre-Masters programmer over et bredt spekter av fag.

Grunnlagskursene våre fører til en bachelorgrad når de er fullført og er i 2 semestre, mens pre-masters kun er for ett semester og fører til et master-kurs.

Hvis søknaden din er vellykket, får du dessuten ett, kombinert CAS, med ett visum som dekker deg under hele UNIC- og UON-studiet.

Om UNIC

Hva

UNIC er University of Northampton Associate College, og tilbyr pedagogiske Pathways til et bredt spekter av University of Northampton grader. UNIC vil gi deg en spennende, verdifull og dynamisk pedagogisk opplevelse i et miljø som oppmuntrer deg til å oppnå dyktighet i studiene.

UNIC er en del av den globale Navitas Group, en internasjonalt anerkjent utdanningsleverandør med kunnskap og ressurser til ansatte på mer enn 120 høyskoler og universiteter over hele verden. Her på UNIC passer vi veldig på å sikre at opplevelsen din ved University of Northampton er av høyeste standard for å forberede deg på din fremtidige karriere i en global økonomi. Ved å velge en UNIC Pathway vil du være klar til å oppnå akademisk suksess og glede deg over en uforglemmelig læringsopplevelse.

Hvor

UNIC ligger på University of Northampton's Avenue Campus, i nærheten av sentrum av Northampton og i hjertet av England, bare en time med tog fra London sentrum og Birmingham.

UNIC har utmerkede fasiliteter, inkludert studenthub, læringsteknologisuite og klasserom alle målrettet innredet for undervisning og læring.

Studentopplevelse

UNIC har et dedikert studenttjenesteteam med base i høgskolen. I tillegg til å håndtere eventuelle spørsmål eller spørsmål du måtte ha, arrangerer de også regelmessige sosiale arrangementer som filmkvelder, fotballturneringer og quizer. Som UNIC-student har du også full tilgang til alle University of Northampton-arrangementer og fasiliteter. University of Northampton Students 'Union er en av bare tre fagforeninger i landet som har alle klubber, idretter og samfunn GRATIS å være med for alle studenter.

Når kan jeg begynne

UNIC har tre inntak i året - januar, mai eller september.

Hvem

University of Northampton har 15 000 studenter, med 1000 internasjonale studenter fra mer enn 100 land. UNIC har alene registrert studenter fra over 30 forskjellige land det siste året.

Hvorfor

  1. Beliggenhet - Bare en time fra London sentrum med tog og nær byene Oxford, Cambridge og Birmingham, er Northampton det perfekte stedet å bo, studere og utforske.
  2. Excellence - University of Northampton ble tildelt 'Gold' i regjeringens lærings- og fremragelsesrammeverk (TEF).
  3. Fleksibilitet - UNIC tilbyr Pathways til mer enn 90 forskjellige universitetsprogrammer i University of Northampton, noe som betyr at du kan velge den Pathway som er best for deg.

Steder

  • Northampton

    Saint Georges Avenue, NN2 6JD, Northampton

Spørsmål