Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Introduksjon

Den Universitetet i Perugia ble grunnlagt i 1308. I det året, Klemens V utstedt en okse med tittelen Super specula, som innvilget Studium av byen myndighet til å engasjere seg i høyere utdanning. I dag, forskning, utdanning og konsulentvirksomhet i de ulike disiplinene er organisert i 16 avdelinger, med ca 23500 studenter, 1100 professorer og forskere og 1.000 ansatte. De siste årene har Universitetet foretatt en bred fornyelse av sine studieprogrammene og læreplaner, som forbereder studentene til å møte kravene fra arbeidsmarkedet og for å tilfredsstille behovene for innovasjon uttrykt av arbeidsgivere i privat og offentlig sektor.

Universitetet tilbyr to programmer helt holdt på engelsk:

Master Degree Course i Petroleumsgeologi (2 år)

GENERELL INFORMASJON

Universitetet har et språksenter som leverer italienske kurs for internasjonale studenter, samt engelsk, fransk, tysk kurs og er utstyrt med de mest up-to-date fasiliteter av språklæring og en stab av høyt kvalifiserte morsmålslærere. Videre er elevenes faglige og vitenskapelige skolering beriket og supplert med karriere tjenester, levert av den Orientering service og jobbformidlingstjeneste, og etter fremragende sports- og treningsfasilitetene.

KOSTNADER

Joint Master Degree Program har en fast kostnad på 6000 € + universitets skatt (variable beløp, denne avgiften varierer avhengig av student familiens inntekt, som strekker seg fra 503 € til 1,763.52 € per år). Skolepengene er betalt når studenten innskrive inn i programmet i Italia (ingen søknad avgifter anvendt).

SØKNAD

For detaljert informasjon om søknadsprosessen (krav og tidsfrister), stipend eller hvis du er interessert i å ta kurs i italiensk, kan du skrive til [email protected]

Steder

  • Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

Spørsmål