Keystone logo
University of Porto School of Economics and Management

University of Porto School of Economics and Management

University of Porto School of Economics and Management

Introduksjon

FEP er School of Economics and Management ved University of Porto. Universitetet i Porto er en av de mest prestisjefylte institusjonene for høyere utdanning i Portugal og Europa og høyt rangert over hele verden. Innenfor sine 14 skoler og forskningsenheter har universitetet i Porto 32 443 studenter - hvorav rundt 6 000 er internasjonale studenter - og rundt 2 500 lærere og forskere. FEP ble grunnlagt i 1953 og er siden den gang en målestokk innen utdanning og forskning innen økonomi og ledelse i Portugal, og utmerker seg gjennom sin evne til å innovere og fornye studieprogrammene sine. Det viser mangfoldet og kvaliteten på programmene: FEP tilbyr to bachelorprogrammer (Economics and Management), seksten MSc-programmer innen alle relevante felt innen økonomi og ledelse - hvorav fem undervises på engelsk - og to Ph.D. programmer (Economics and Business and Management Studies) - også undervist på engelsk. FEP har et prestisjefylt fakultet bestående av 168 fakultetsmedlemmer som kombinerer et høyt akademisk nivå med stor undervisningsevne. FEP har ett forskningssenter: Senter for økonomi og finans ved Universitetet i Porto (CEF.UP), vurdert og finansiert av FCT, det portugisiske nasjonale forskningsstipendbyrået. For skoleåret 2021/22 utgjør antallet gradstudenter ved FEP 3.331. Også for skoleåret 2021/22 utgjorde antall utenlandske grad- og mobilitetsstudenter 11 %. FEP-studenter benytter også muligheten til å studere i utlandet i de mer enn 100 FEP-partnerskolene spredt over 34 land, og gir dem i noen tilfeller en dobbel grad (f.eks. Master in Management og Master in Finance-studenter kan søke om å fullføre en periode med studier i utlandet og få to diplomer. Master i ledelse-studenter ved University of São Paulo, Kedge Business School og Warszawa School of Economics; Master i finansstudenter ved Kozminski University og Praha University of Economics and Business). Videre tilhører FEP QTEM - Quantitative Techniques for Economics and Management som samler fremragende studenter fra 23 beste økonomiskoler over hele verden. FEP Alumni er plassert i topplederstillinger i de viktigste selskapene og institusjonene i Portugal og i utlandet, på tvers av alle bransjer, noe som gir studentene privilegert tilgang til et ekstremt stort og beryktet bedriftspartnernettverk.

Hvorfor studere ved FEP?

 • FEP mottok AACSB internasjonal akkreditering, en av de viktigste internasjonale sertifiseringene innen forretningsutdanning. FEP er en del av den utmerkede gruppen på omtrent 6 % av skolene på dette feltet som over hele verden har denne akkrediteringen
 • U.Porto er et verdensomspennende høyt rangert universitet
 • Topp studenter
 • Undervisningskvalitet og forskningsorientert fakultet
 • FEP tilhører QTEM Master Network som samler fremragende studenter fra 23 beste økonomiskoler over hele verden
 • Doble grader (i Bachelor in Business Administration med FEA-USP, i Master in Management med FEA-USP (avtale i reforhandling), Kedge Business School og Warszawa School of Economics og i Master in Finance med Kozminski University og Praha University of økonomi og næringsliv)
 • Kunnskap og faglig kompetanse
 • Fritidsaktiviteter
 • Akademiske og profesjonelle integreringsstøttetjenester
 • Tilgang til en rekke praksisplasser og rekrutteringsmuligheter
 • Det beryktede og brede alumninettverket
 • Levende studentliv ved universitetet i Porto: sport, kultur, fritid

Akkrediteringer

Steder

 • University of Porto Faculty of Economics and Management, Praça de Gomes Teixeira, 4099-002, Porto

Spørsmål