Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Introduksjon

På GIBS er du trygg på en handelshøyskoleopplevelse som omfavner teknologi og forstyrrelser, mens du til enhver tid finner måter å menneskeliggjøre og koble til den nye digitale arbeidsverdenen.

Som en gründerinstitusjon med dype forbindelser til det afrikanske kontinentet har GIBS endret seg dramatisk siden grunnleggelsen i 2000. Universitetet i Pretorias handelshøyskole ble etablert på baksiden av en betydelig gave fra forretningsmann og filantrop Sir Donald Gordon, og har utviklet seg fra å være en bedrift. handelshøyskole, med grunnlegger av dekanprofessor Nick Binedell, til en afrikansk institusjon og forskningssenter i verdensklasse, under tidligere dekanprofessor Nicola Kleyn.

GIBS er lenge ansett som en handelshøyskole med upåklagelig internasjonal legitimasjon, og er nå ledende blant sine globale jevnaldrende takket være et progressivt fokus på kvalitetsblandet læring kombinert med en forpliktelse til meningsfull opplevelseseksponering.

Bakgrunnen for vår tilnærming er vår forpliktelse til livslang læring, en dedikasjon til høykvalitets og innovative undervisningsmetoder, jakten på etiske og bærekraftige verdier, og et fremtidsrettet syn på virksomheten og dens rolle i verden. Tilgang til lokale og internasjonale fakulteter sørger for at GIBS-opplevelsen din er globalt relevant og åpner dører til verdifulle globale nettverk.

Steder

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Programmer

    Spørsmål