Keystone logo

University Of Zurich

A logo

Introduksjon

Med et blikk

Siden 1833

University Of Zurich (UZH) er med sine nesten 30 000 påmeldte studenter Sveits største universitet. UZH ble grunnlagt i 1833 og var Europas første universitet som ble etablert av et demokratisk politisk system; i dag er UZH et av de fremste universitetene i den tysktalende verden. Universitetet består av syv fakulteter som dekker rundt 100 ulike fagområder, og tilbyr et bredt utvalg av bachelor-, master- og doktorgradsutdanninger. programmer. I tillegg tilbyr UZHs etterutdanningsprogrammer utmerkede læringsmuligheter.

Eksepsjonelt nettverk

Som medlem av "League of European Research Universities" (LERU), "Universitas 21" (U21)-nettverket og "Una Europa"-alliansen, tilhører University Of Zurich Europas mest prestisjefylte forskningsinstitusjoner. I 2022 ble University Of Zurich medlem av "Una Europa", et unikt nettverk av 11 av de ledende europeiske universitetene som har som mål å bidra til et europeisk vitenskapsområde gjennom sitt intensive samarbeid.

Mange skiller fremhever universitetets internasjonale anerkjennelse innen medisin, immunologi, genetikk, nevrovitenskap og strukturell biologi så vel som innen økonomi. Hittil har Nobelprisen blitt tildelt tolv UZH-forskere.

Deling av kunnskap

Den akademiske fortreffeligheten ved University Of Zurich gir fordeler for både offentlig og privat sektor, ikke bare i Zürich, men i hele Sveits. Kunnskap deles på en rekke måter: I tillegg til å gi allmennheten tilgang til sine tolv museer og mange av dets biblioteker, gjør universitetet funn fra banebrytende forskning tilgjengelig for publikum i tilgjengelige og engasjerende forelesningsserier og paneldiskusjoner.

Visumkrav

Akkrediteringer

Steder

  • Rämistrasse,71, 8006, Zürich

Spørsmål