Keystone logo
The University Of Aizu

The University Of Aizu

The University Of Aizu

Introduksjon

Ta verden med overraskelse

Du kan være den neste personen som erobrer verden

The University Of Aizu er det første universitetet i Japan som er dedikert til datavitenskap og ingeniørfag. Datavitenskap og ingeniørfag er en lovende og banebrytende disiplin med brede applikasjoner, og blir en kjerne for teknologi innen kunnskapsproduksjon. Med grunnprinsippet "Starting from Local Communities to the World" og "For Advance Knowledge for Humanity" (Gjennombrudd som bidrar til menneskehetens fred og velstand) har The University Of Aizu gjennomført forskning og utdanning innen datavitenskap og ingeniørfag å lede verden siden universitetets åpning, med et større antall ikke-japanske lærere som har oppnådd fremragende forskningsresultater enn noe annet universitet i Japan.

Om UoA

  1. Nærmer talent som vil utøve ledelse i det kunnskapsbaserte samfunnet.
  2. Nærmer datamaskinforskere og høyt kvalifiserte datamaskiner som vil skape og utnytte "kunnskap" for den nye tiden.
  3. Har førsteklasses fakultet medlemmer fra nesten tjue land rundt om i verden.
  4. Gir et fremragende datamiljø uten sidestykke av andre universiteter.
  5. Åpner til verden, der engelsk brukes som fellesspråk.
  6. Fremmer studentens latente ubegrensede kreativitet ved å trene kritisk tenkning og sette pris på nysgjerrigheten sin, fri fra forutbestemt ideer.

Institusjonelle mål

Forhåndskunnskap for menneskeheten Oppdraget The University Of Aizu er "Forkunnskap for menneskeheten", eller med andre ord å lage funn og oppfinnelser som vil bidra til fred og velstand for mennesker. The University Of Aizu lover å sette våre studenter først og produsere prestasjoner som vil bli høyt evaluert i akademia, med innovasjoner for bærekraftig vekst av Fukushima Prefecture, Japan og verden. Universitetsmottoet er "Shine as Pioneers" med nysgjerrighet, drøm og en utfordrende ånd.

Unike egenskaper

Ledende IT-utdanning

The University Of Aizu har tilpasset et UNIX-basert system som Mac, Linux og Solaris for sitt grunnleggende datamiljø for å sikre synlighet av informasjon om interne operasjoner og høy ytelse, inkludert nettverksflyt, og å realisere et stabilt utdannings- og læringsmiljø. Maskiner og utstyr som brukes på Computer Exercise Rooms og maskinvare Workshops erstattes hvert tredje år. De fleste laboratorier og datamaskiner er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

111556_PC1.jpg111557_PC2.jpg

Internasjonalt miljø

Verdensklasse og toppnivå fakultet rekruttert fra hele verden

Som et resultat av internasjonalisering fremmet ved The University Of Aizu siden etableringen rekrutterte vi fremragende personer fra Japan og utenlands, og søkte fremragende fakultet ved å gjennomgå sine prestasjoner på sine respektive felt gjennom detaljerte undersøkelser, og dette resulterte i ca 40% av fakultetet er ikke-japansk. Vi har også fremmet samarbeidsprosjekter med utenlandske universiteter. Avtaler med over 80 universiteter og forskningsinstitutter over hele verden er blitt inngått.

133054_img-infographic-5_2019.jpg111555_foreignFaculty.jpg

Høy sysselsettingsfrekvens

Gjennomsnittlig sysselsetting utgjør nesten 100%

Våre nyutdannede er ansatt til en pris på nesten 100% hvert år. Mange av våre studenter, både japanske og internasjonale, får jobbtilbud og jobber i kjente japanske selskaper på ulike felt, spesielt programvareutvikling, elektronikk og kommunikasjonsteknologi og nettverkstjenester. Våre medarbeidere kan gi person-til-person veiledning om karriereutvikling, samt jobbjaktkompetanse til studenter. Dessuten inviteres personer med ansvar for ansettelse fra ledende bedrifter og relevante spesialister fra arbeidstidsskrifter til våre arbeidsveiledningsmøter.

En inngang til verden

Universitetets internasjonale egenskaper skyldes ikke bare våre internasjonale forskere, men også et vell av muligheter for studenter å spille ledende roller i verden. Studentene har muligheter til å skaffe seg praktisk kunnskap ved å delta i praktik i japanske og utenlandske selskaper, konkurranser og konkurranser.

Nettstedet til The University Of Aizu

http://www.u-aizu.ac.jp/

Avansert IKT Global Program

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Introduksjon til Aizu's unviresity

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Steder

  • Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref., 965-8580, Aizuwakamatsu

Spørsmål