Keystone logo
© By University of Tübingen, International & European Studies
University of Tübingen

University of Tübingen

University of Tübingen

Introduksjon

University of Tübingen - Innovativ, tverrfaglig, internasjonal siden 1477.

Dette har vært University of Tübingen veiledende prinsipper innen forskning og undervisning helt siden det ble grunnlagt. Med denne lange tradisjonen er University of Tübingen et av de mest respekterte universitetene i Tyskland. Nylig ble dens institusjonelle strategi nok en gang med suksess valgt for finansiering i Excellence Initiative sponset av de tyske føderale og statlige myndigheter, noe som gjorde Tübingen til et av Tysklands elleve universiteter med den tittelen fortreffelighet. Tübingen har også bevist sin status som et ledende forskningsuniversitet i mange nasjonale og internasjonale konkurranser – i nøkkelrangeringer er Tübingen oppført blant de beste universitetene for humaniora og samfunnsvitenskap samt for vitenskap og medisin.

Med sitt brede spekter av fag gir University of Tübingen et vell av muligheter for tverrfaglig samarbeid. Og slikt samarbeid strekker seg utover universitetet og rundt om i verden. University of Tübingen har felles forskningsprosjekter på alle nivåer med andre institusjoner for høyere utdanning, med forskningsinstitutter og med industrien.

Universitetets fortreffelighet innen forskning tilbyr optimale studieforhold til studentene, online eller personlig, kombinert med muligheten til å vektlegge individuelle interesser underveis. Det attraktive studiemiljøet forsterkes av mange tilleggstjenester, som Språksenteret, tverrfaglige forelesninger i Studium Generale og det topp moderne Universitetsbiblioteket.

Universitetets motto taler for seg selv:
forsøk – jeg tør!

Steder

  • Tübingen

    Geschwister-Scholl-Platz, 72074, Tübingen

Spørsmål