Keystone logo
University of Pittsburgh

University of Pittsburgh

University of Pittsburgh

Introduksjon

College of General Studies tilbyr et bredt spekter av akademiske programmer i profesjonelle og liberale studier som hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter og nå dine mål på dine vilkår og dekke dine behov, tidsplan og budsjett.

University of Pittsburgh College of General Studies (CGS) tilbyr et bredt spekter av akademiske programmer som fokuserer på profesjonelle og liberale studier som passer dine behov, tidsplan og budsjett. På College of General Studies hjelper vi deg med å vokse og utvikle ferdigheter, nå dine mål og oppnå suksess på dine premisser.

Våre praktiske og resultatorienterte studieprogrammer, fleksibel planlegging og individualiserte studenttjenester plasserer oss som regionens beste valg for travle voksne som ønsker å passe en høyskoleutdanning i hele sitt liv. Enten du kommer tilbake for å fullføre graden din etter en pause, fullfører det du startet på en toårig institusjon, eller er klar til å begynne på college for første gang, er College of General Studies her for å hjelpe.

Steder

geopoint
  • Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

Spørsmål