Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
US Aviation Academy

US Aviation Academy

US Aviation Academy

Introduksjon

Her på US Aviation Academy , er vi stolte av å være et av de beste valgene for luftfart utdanning og opplæring blant aspirerende piloter og fly entusiaster. Våre luftfartskole har vellykket utstyrt mange flyvestudenter med et vell av luftfartskunnskap som har hjulpet dem med å oppnå det nivået av kompetanse som kreves for å tjene sine spesifiserte pilotlisenser, sertifiseringer og vurderinger. Vi gjør det år etter år ved å jobbe sammen med våre studenter og gi dem kun det høyeste nivået av flyinstruksjon, opplæring og opplæring mulig.

Våre Luftfartskademi

US Aviation Academy har vært forpliktet til excellence siden vi åpnet dørene våre i 2002. Vi er en Federal Aviation Administration godkjent CFR Part 141 flight academy som har blitt oppført blant de høyest rangerte flyeskoler i nasjonen. Med to campussteder i Nord-Texas, kan våre luftfartsstudenter motta flyetrening i Denton, Texas på Denton Municipal Airport (DTO) eller i Sherman, Texas på North Texas Regional Airport (GYI). Begge steder tilbyr ulike muligheter for studenter til å forbedre sine læringsopplevelser. Våre flyeskole har selv en selvkørende myndighet på vår DTO-plassering.

Siden US Aviation Academy har spesiell selvautoriserende myndighet over vår flyskole, kan vi få det endelige uttrykket om hvorvidt ledende piloter under vår veiledning får de riktige lisensene, karakterene og sertifiseringene. Mens dette er tilfelle, vil vi gjøre alt vi har for å sikre at studentene når sine ønskede lisenser, sertifiseringer og / eller karakterer i tide.

Karriere

Vi tilbyr fly kurs for folk som ønsker å bli sertifiserte piloter for karriere og ikke-karriere formål. Vårt anerkjente luftfartskademi forbereder studentene til sport, privat og kommersiell pilot lisens, samt multi-motor rating, instrument vurdering, flyselskap transport og flyinstruksjon sertifisering.

Tid på flyeskolen inkluderer klasserominstruksjon, fly-opplæring og grunnskoleinstruksjon. Krydret, FAA-godkjente luftfartspersonale administrerer alle disse tjenestene, slik at studentene får en utdanning som holdes til de høyeste industristandarder.

USAs luftfarts hovedprioriteter er å opprettholde de høye standarder FAA krever av luftfartskoler og for å se våre studenters håp og drømmer om å bli piloter, blir en konkret realitet. Hvis du er klar til å starte flyetrening hos oss, kontakt oss idag!

Steder

  • Denton

    Spartan Drive,4850, 76207, Denton

Spørsmål