Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Introduksjon

Om VERITAS

 • Mer enn 10 000 fornøyde studenter
 • Over 60 engelskunderviste valgfag å velge mellom
 • Velg fra 15 studieområder
 • Opptil 60% Lagre fra Gjennomsnittlig Us-undervisning

Hvorfor VERITAS

I løpet av de siste 25 årene har tusenvis av studenter over hele verden gledet seg over det fantastiske unike ved VERITAS ' Study Abroad-opplevelse. En perfekt blanding mellom akademikere og kulturell opplevelse er satt i et av de mest biologiske landene i verden. Erfaring:

 • Unik kulturell nedsenkning
 • bærekraft

Beste Costa Rica Studie Abroad Kurs

Costa Rica er helt full av sprudlende arter av planter og dyr. Vi bor omgitt av fjell, elver og strender. Det er et genuint paradisisk reisemål.

Dette landet er et utmerket alternativ for de studentene som er interessert i å studere i utlandet. Ikke bare for den pedagogiske kvaliteten, men den fantastiske opplevelsen.

Vi laget en liste over de beste kursene for å studere i utlandet.

 1. Hvis du liker feltarbeid vil du definitivt nyte vårt feltkurs i "Tropisk marinbiologi". Dette kurset introduserer begrepene oseanografi, marin geologi, marin økologi og biologi. Du vil lære om forvaltning og bevaring av økosystemene.
 2. For de som er opptatt av kultafantastisk oppførsel, er det et fantastisk kurs som vil fange oppmerksomheten din. "Kulturpsykologi", introduserer studentene til feltet. Vi vil fokusere på temaer som kulturelle faktorer i selvoppfatning, kjønnsroller, motivasjon, kognisjon, følelser, relasjoner og sosiale verdier.
 3. Art Fundamentals er et av våre favorittbaner. Det understreker mangfoldet av form og innhold i kunstverket. Vi forsikrer deg om at opplevelsen vil være positiv og minneverdig.
 4. Vi bør være bekymret for miljøet vårt. VERITAS tilbyr et kurs hvor mønstre og vil undersøke økosystemer, befolkningsmønstre og dynamikk, bruk og misbruk av ressurser, befolkning og miljømessige kvaliteter som er betydelige kurekologiske introduksjoner til de store miljøproblemene og -punktene som moderne samfunn står overfor.
 5. Mange kurs er tilgjengelige for studenter som ønsker å forbedre spansken sin. For eksempel grunnleggende spansk for helseprofesjoner. Dette kurset er designet for å gi helsepersonell uten tidligere spansk erfaring, de nødvendige verktøyene for å samhandle med og intervjue spansktalende pasienter.

Vi har også spanskkurs som vektlegger internasjonale forretningsprogrammer: Entreprenørskap og designtenkning, sirkulær økonomi, internasjonal virksomhet, kreativt lederskap, internasjonal markedsføring, interkulturell kommunikasjon, prosjektledelse og mer.

"Migration, socialization, and global change", er et kurs som introduserer studentene til teoriene og praksisene for internasjonal menneskelig migrasjon som et fenomen som, selv om det er tilstede gjennom historien, har en spesiell vekt i dagens verden.

Hvis du er interessert i noen av disse kursene, vil vi gjerne gi deg mer informasjon og fortelle deg om alle fordelene ved å studere ved LCI VERITAS .

Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Steder

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Spørsmål