Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Introduksjon

Om VERITAS

 • Mer enn 6000 fornøyde studenter
 • Over 60 engelskspråklige valgfag å velge mellom
 • Velg fra 15 studieområder
 • Opptil 60% Lagre fra Gjennomsnittlig Us-undervisning

Hvorfor VERITAS

I de siste 25 årene har tusenvis av studenter fra hele verden hatt den fantastiske unike egenskapen til VERITAS 'Study Abroad-opplevelse. En perfekt blanding mellom akademikere og kulturopplevelse sett i et av de mest biodiverse landene i verden, Costa Rica.

 • 5 års erfaring
 • Unik kulturell nedsenkning
 • bærekraft

Beste Costa Rica Studie Abroad Kurs

Costa Rica er et land fullt av sprudlende arter av planter og dyr. Vi lever omgitt av fjell, elver og strender. Det er definitivt en virkelig paradisisk destinasjon.

Dette landet er et utmerket alternativ for de studentene som er interessert i å studere i utlandet. Ikke bare for den pedagogiske kvaliteten, men den fantastiske opplevelsen.

Vi laget en liste over de beste kursene for å studere i utlandet.

 1. Hvis du elsker havet så mye som vi gjør, definitivt "Tropical Marine Biology", vil fortrylle dine sanser. Dette kurset introduserer begreper oceanografi, marine geologi, marine økologi og biologi. Du vil lære om forvaltning og bevaring av økosystemene.
 2. For de som er i innflytelse av kultur på menneskelig atferd, er det et fantastisk kurs som vil fange oppmerksomheten. "Kulturpsykologi", introduserer studentene til feltet psykologi. Vi vil fokusere på temaer som kulturelle faktorer i selvkonsept, kjønnsrolle, motivasjon, kognisjon, følelser, relasjoner og sosiale verdier.
 3. Art Fundamentals er et av våre favorittbaner. Det understreker mangfoldet av form og innhold i kunstverket. Vi forsikrer deg om at opplevelsen vil være positiv og minneverdig.
 4. Vi bør definitivt være bekymret for miljøet vårt. VERITAS tilbyr et kurs der studentene skal undersøke økosystemer, befolkningsmønstre og dynamikk, bruk og misbruk av ressurser, befolkning og miljøkvalitet. Dette kurset gir en introduksjon til de store miljøproblemene og problemene som møter det moderne samfunnet.
 5. For de studentene som ønsker å forbedre spansken, er det mange kurs tilgjengelig. For eksempel; Grunnleggende spansk for helsepersonell. Dette kurset er designet for å gi helsepersonell uten noen tidligere spansk erfaring med verktøyene som er nødvendige for å samhandle med og intervjue spansktalende pasienter.

Vi har også spanske kurs som legger vekt på internasjonale forretnings programmer

"Migrasjon, sosialisering og global forandring", er et kurs som introduserer studentene til teorier og praksis for internasjonal menneskelig migrasjon som et fenomen som, mens det er til stede gjennom historien, har særlig vekt på dagens verden.

Hvis du er interessert i noen av disse kursene, vil vi gjerne gi deg mer informasjon og fortelle deg om alle fordelene med å studere hos VERITAS .Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Steder

Steder
 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

  • facebook
  • instagram
  • youtube

Spørsmål