Associate of Applied Science i kulinarisk kunst
Virginia Western Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Roanoke, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Visste du at Virginia Western Community College tilbyr kvalitetsutdannelse som American Culinary Federation akkrediterer? Visste du at kulinariske kunstferdigheter er etterspurt over hele verden? En AAS innen kulinarisk kunst ved Virginia Western Community College forbereder deg på å velge en spennende kulinarisk karriere.
Denne læreplanen er designet for å gi studentene kunnskap og grunnleggende ferdigheter som kreves for å lykkes i kulinarisk industri.
Programmål: Nyutdannede tilfredsstiller kravene til American Culinary Federation for kvalifisering for Certified Culinarian (CC) og Certified Pastry Culinarian (CPC).
Denne læreplanen forbereder kandidater til å komme inn på arbeidsstyrken på forskjellige nivåer i følgende stillinger: Baker, slaktekylling, ekspediter, stek / sautékokk, pantry kokk, konditor, suppe og saus kokk, sous kokk og grønnsakskokk. Med vellykket arbeidserfaring vil studentene kunne bli kjøkkensjef og kokk.
være i stand til å utføre alle viktige funksjoner til en kulinarian:
Kommuniser tilfredsstillende med klienter, veiledere, jevnaldrende og det kulinariske teamet, inkludert en mangfoldig gruppe mennesker.
Se og hør tilstrekkelig for å reagere på de forskjellige kulinariske miljøene, for eksempel å motta og tolke forskjellige utstyrssignaler.
Se tilstrekkelig å lese utstyrsmåler for å tolke viste data riktig.
Vær forberedt på å delta og stå / gå i løpet av timene og laboratoriene på dagtid og kveldstid, som varer fra 3 til 9 timer.
Gå raskt i en lengre periode fra et område til et annet. Arbeid med en følelse av haster.
Bøy eller knebøy ofte.
Hjelp til å løfte eller flytte utstyr, gryter og panner og matingredienser.
Demonstrer tilstrekkelig øye- / håndkoordinering for fingerferdighet i manipulering av utstyr og redskaper.
Bruk hendene til å gripe, skyve, trekke og fin manipulere.
Arbeid med armene helt forlenget i korte perioder.
Differensier fargespekteret for riktig tilberedning og presentasjon av tilberedte retter.
Har synsstyrken til å lese håndskrevne rekvisisjoner riktig, bestillinger, mottak av rapporter, oppskrifter og gi sikkerhet for klienter.
Må kunne løfte minst 50 pund.
Kunne gjøre flere oppgaver og holde et "nivåhode" når de blir utsatt for svært stressende og krevende situasjoner i laboratorie- og internship-innstillinger.
Arbeid nært hold i nærheten av en mangfoldig gruppe mennesker.
Tåler omgivelser med høy temperatur i lengre perioder.
Arbeid som medlem av et sammenhengende team.
Til tross for det foregående, vil en kvalifisert person med nedsatt funksjonsevne som kan utføre disse viktige funksjonene med rimelig tilrettelegging vurderes for opptak og andre kvalifiserte søkere.
Selv om dette programmet ikke er designet for overføring, kan det eksistere avtaler med bestemte institusjoner.