Keystone logo
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

Introduksjon

visjon

Synlig Music College er en global, åndelig fellesskap av musikere, teknikere, forretningsfolk og lærere tjener kirken og samfunnet med vår kollektive energi og talent, fremme et miljø for kreativitet, tilbedelse, og innovasjon i kunstneriske bestrebelser for Guds ære.

Verdigrunnlag

Synlig Music College trener og utstyrer musikere, teknikere og forretningsfolk i håndverket og kristen karakter, for effektiv tjeneste i musikkbransjen og i Kirken.

ÅNDELIG | PROFESJONELL | FAGLIG.

Synlig Music College er i skjæringspunktet mellom åndelige, profesjonelle og akademisk. Våre tre bachelor grad tilbyr en grundig utdanning i musikkbransjen, musikkproduksjon og musikk, utstyre våre studenter for effektiv tjeneste i musikkbransjen og Kirken. Vi tror at kristne musikere, produsenter, ledere og fagfolk må være godt utviklet likt i disse tre områdene for å finne suksess i livet, karrieren og tjeneste. Våre forsettlig små artist samfunn er fokusert på balansert åndelig, faglig og akademisk vekst.

GLOBAL

Unik i høyere utdanning

Lansert i Memphis, Tennessee i 2000, er visjonen om Visible Music College unik i høyere utdanning. Fokuset er på å lage små, bevisste artist samfunn over hele verden som legger vekt på vekst i tre hovedområder: åndelige, profesjonelle og akademiske.

Synlig utvidet til Chicago i 2014 og Dallas i 2015 som en del av president og grunnlegger Ken Steorts' 2020 × 2020 visjon - 20 steder i 20 byer serverer 2,020 studenter innen 2020. Fra Sarah Simmons (NBCs The Voice) til indie darlings Carolina Story, Synlige alumni er på listene, i studio og gjøre en innvirkning i kirken.

akademisk oversikt

Synlig Music College er en integrert opplæring opplevelse som utfordrer elevene til å vokse åndelig, profesjonelt og faglig i løpet av en godkjent bachelorgrad program. Hvert studium har en kjerne av Bibelen, teologi, og departementet kurs. Integriteten av studentens åndelighet er grunnleggende for faglig utvikling, som Skriften forteller hvordan å forholde seg til Skaperen og Hans skaperverk-spesielt hvordan man burde svare på Skaperens innbydelse til tenkt, kreativ, og bønn engasjement i musikkbransjen og kirken . Både åndelig og faglig utvikling vektlegges gjennom strenge college-nivå læreplanen.

Filosofisk, den “Hvorfor” (åndelighet) står foran “Hva” (yrke) og “Hvordan” (akademikere). Alle tre vekstområder er representert i skolens navn:

Synlig Music College

  • Åndelig
  • Professional
  • Akademisk

Den integrerte opplæring oppleves gjennom innlevelse, og investeringer.

Steder

  • 200 Madison Ave , 38103, Memphis

Spørsmål